Verdachte Damian Buikema alias Michael Wassink uit Groningen betrapt door Weblog-aanbieder PimpBlog.nl






Screen
Link

Oplettende weblog-aanbieder verwijdert Damian Buikinga alias Michael Wassink uit Groningen van zijn Weblogs. De weblog-aanbieder zag direct iets verdachts aan een nieuwe blogger. Waarom maakt een man van 29 jaar een blog aan in de categorie Kinderen, daar is iets niet oké dacht hij. In zo'n geval wordt Google geraadpleegd en kreeg de weblog-aanbieder wat hij weten wou.
http://pimpblog.nl/profiles/damianbuikema/ is direct verwijderd. Dat zijn de goede berichten waar we het voor doen.

Voor kinders of ouders die een weblog-aanbieder zoeken voor hun kind een lijst van sites om mee te selecteren naar aanbieders die niet geschikt zijn.

Damianbuikema.toddler.nl
Damianbuikema.punt.nl
Maffiaworld.org
My.opera.com/damianbuikema/blog
Damianbuikema.wordpress.com
Damianbuikema.gratis.nl
Autplezier.blogspot.com
Damianbuikema.blogspot.com
Cyber-stalkers.blogspot.com
Dommemensen.blogspot.com
Maffiazooi.blogspot.com
Damianbuikema.logze.nl
Damianbuikema.readmylife.nl
Zoekhet.net/tag/damian-buikema
Zoekje.org/tag/damian-buikema
Damianbuikema.org
Autoplezier.punt.nl

Bebe2006.hyves.nl
Damianbuikema.hyves.nl



Om de informatie kompleet te geven de ips die Damian Buikinga alias Michael Wassink kan gebruiken:

82.168.132.69
109.33.226.203
46.17.96.136
85.214.86.191
46.17.96.142
212.117.168.187
95.211.110.217
212.117.168.186
212.117.168.188
46.17.96.138
68.168.137.179
87.98.160.135
68.168.137.180
188.93.150.26
95.211.28.112
91.121.94.108
85.25.124.226
85.150.100.103
91.121.18.39
91.121.95.56
91.121.116.156
91.121.156.160
91.121.218.132
92.69.120.82
94.212.133.254
94.212.193.135
94.214.189.168
94.214.196.87
95.96.127.107
188.165.201.71
212.187.127.167
82.73.237.53
82.169.142.187
82.171.211.208
84.30.205.197

40 opmerkingen:

DBT zei

dat komt van pas en is iets verzonden ;)

Kimi zei

Ik mis nog hotsspots.punt.nl die tegenwoordig ook van Michael Wassink is.

Anoniem zei

aaah dat kind gun je toch een fanta hahaha
en daarna levenslang in een werkkamp ;)
zo heeft hij weer smoezen genoeg om niet te hoeven werken, daar is het om te doen bij dat parasitaire misbaksel ;)
je krijgt commetaren op internetoplichters daarom pest hij want die krijgt hij zelf nooit alleen als hij ze er zelf bij zet ;)
kind stikt bijna van de jaloezie haha hij gaat dit allemaal omdraaien. het succes met naamgevecht kan hij niet uitstaan en zal hij zo omdraaien dat het moet lijken alsof jullie daar zelf achter zitten en het zelf doen.
marina daar maakt hij een zuipschuit van net als hij zelf is en dan hoopt hij dat alles op torrentwereld.nl hem gaat helpen haha. hij heeft die opmerking over haar zelf hierneer gezet he. ;) doet hij altijd en torrents op je site zetten en je dan aangeven.
hij kan het niet uitstaan als het iemand anders goed afgaat. dat heeft hij nog nooit gekund.
hij drinkt niet. hij zuipt. tot diep in de nacht en je msn vol kladden en schelden. haha dat weten we en andere trackers. en slijmen ;) om een stipnotering op startpagina haha. om bij hotsspots erin te komen. op torrentstart kregen ze m ook gauw genoeg weg. niemand moet extreme. forums moeten m niet en de trackers nog minner. vuile verrader en een breinvrindje en dat van die kindersites dat heb ik allang gedacht.

Sacha zei

Alles wat hij zegt "bekend te maken" is te herleiden naar hem zelf. Wij weten dat, de mensen die ons kennen weten dat en de mensen die hèm kennen weten dat nog beter ;)

Dat is één van de redenen waarom wij ons daar niet bezorgd om maken.

Een andere reden is dat Michael Wassink door bepaalde namen en gebeurtenissen te noemen zichzelf als stalker presenteert aan een publiek wat hij met zijn "bekendmakingen" probeert te beïnvloeden.
Hierdoor zet hij niet alleen zijn tracker en autoclub in negatieve publiciteit. Zijn handelingen worden vanzelfsprekend op de voet gevolgd door de politie waarvan hij ten onrechte beweert dat deze hun medewerking aan hem toegezegd hebben.
Hij zet daarmee niet alleen zijn eigen imago op internet voor schut, hij speelt ook met het leven van een kind door de wijze waarop hij de aandacht van bepaalde instanties die toch al geïnteresseerd zijn nog meer op dat kind en de huiselijke situatie van dat kind vestigt.

Een ander resultaat wat weer voor andere partijen gunstig is, is dat Michael Wassink door bepaalde beweringen die hij nu doet zelf aantoont de organisator achter voorvallen uit het verleden te zijn geweest. Voorvallen waarvan hij destijds andere trackereigenaren betichtte daar brengt hij met zijn nieuwe sites en "bekendmakingen" onbewust ook klaarheid in.
Daardoor heeft hij ook de volle aandacht van de trackerwereld en usenet.

Wij krijgen door zijn handelingen en "bekendmakingen" ook weer meer inzicht in niet alleen voorvallen uit het verleden maar ook personen die hem destijds daarmee hebben geholpen. Deze personen hebben hem blijkbaar in de steek gelaten dat hij daar nu ook de namen van noemt. ;)

Michael Wassink heeft voor ogen om bepaalde personen zwart te maken en te blameren maar wij zien het omgekeerde gebeuren. Wie zijn wij om zoiets te beïnvloeden of stoppen als Michael Wassink en Sandra Reimer zelf die keuze willen maken? ;)

Kimi zei

Hij gebruikt zelfs dezelfde teksten als hij op de chantage sites voor Henkjan de Krijger heeft staan en voor De Beste Trackers. Wat fantasieloos ;)

Anoniem zei

Dacht je dat het iemand interesseert wat hij te melden heeft? Geloof het maar niet haha. Inhoudelijk interesseert ze dat helemaal niet. Maar... het is natuurlijk kicken om te zien hoe een tracker zichzelf sloopt. Die lachen stiekem achter zijn rug en kunnen het niet afwachten dat die offline moet. En gelijk hebben ze.

Anoniem zei

dank je, daar zitten wel bekende k***zaken bij ;)
ga zo door!

Anoniem zei

Zozo daar zijn er meer in geïnterreseerd ;)
http://wieisdamianbuikema.blogspot.com/2012/01/michael-wassink-alias-damian-buikema.html

Anoniem zei

hmm ik weet wel wie de scripter was van hotsspots ;) dat is al een paar jaar geleden en die zou heel goed een dochter kunnen hebben maar geen die online kan whahahaha
Die scripter zelf is 16, 17 dan is het op whoehaha. Die leipert extreme moet nodig minder gaan zuipen en gebruiken de donaties voor die camsletten van hem als die Reimer hem niet in haar gat wilt ;) Of kan hij die alleen neuken als hij genoeg gezopen hebt en er een ander koppie voor ziet whahahaha. Stalkert en al die tijd door er een andere de schuld van geven. Nou hebben we het wel gezien en goed ook whahaa

Anoniem zei

Naamgevecht.nl is ook iets van Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer uit Groningen wedden ;) Kijk hier eens naar: http://www.jijbentlief.org/ Dat is dezelfde opzet en deze is van Extreme's persoonlijke hacker Rudolf Maduro.

Jullie hebben een goede site hoor, stukken beter als deze Internetoplichting: http://www.internetoplichting.nl.mu/

Die Internetoplichting op Nl.mu is raden van wie? Ja inderdaad die is eigendom van Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro. Het probleem van deze Internetoplichting is dat het geen succes is. Het is een mislukking.

Zou het misschien zo kunnen zijn dat Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro afgunstig zijn op dit Internetoplichters op Blogspot?

Zou het misschien zo kunnen zijn dat Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro daarom bedreigen en smaad en laster en andere zaken op internet zet over mensen waarvan ik van een enkele wel gehoord heb maar die ik niet meer ken als van horen zeggen?

Ze willen dat jullie medelijden krijgen met die mensen die Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro bedreigen. Of ze willen dat die mensen jullie vragen om voor hun offline te gaan en daarom bedreigen Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro die mensen.

Daarom hebben Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro natuurlijk ook een Jifox domein. Zo chanteren ze nog meer.

Precies zo hebben ze dat bij De Beste Trackers gedaan alleen zijn die niet daarom alleen offline gegaan maar ook omdat een van hen erg ziek is.

Laat je niet kisten Internetoplichters. Hottie is al zolang weg en zou die hiermee zitten dan had je dat wel van haarzelf gehoord. Het enigste wat ik ervan zie is door Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro op internet geplaatst ;)
Ik ben heel even bij hotsspots geweest maar toen was hun forum al potdicht voor Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro en dat zal ze ook wel dwars zitten. Hotsspots was leuk. Ik heb daar veel geleerd en ze deden heel veel voor hun vaste leden. Je mocht gratis een server voor je school en ze hadden een eigen irc. Ze zorgden voor bijlessen als je die nodig had en er waren erbij voor wie ze de boeken betaalden.
Hotsspots heeft echt wel een eigen fanclub maar niet zoals Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro zeggen. Die doen niks voor iemand, die stelen aleen scripts en houden mensen voor de gek en liegen zodat ze doneren. Ze zeggen ook dat Hotsspots trackers had en dat is helemaal niet waar. Zo liegen Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro alles aan elkaar en hopen dat iemand ze geloofd maar zo dom kan niemand zijn dat ze Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro geloven ;)

Sacha zei

Iedereen die van belang is, is geïnformeerd over deze zaak. De belanghebbende partijen zijn mei 2009 door Hotsspots zelf op de hoogte gesteld en dat bericht staat ter inzage net als de statuten.
Wat deze organisatie nu doet is algemeen bekend en het is ook geen geheim onder welke naam.
Wij weten dat dat al jaren geen betrekking heeft op trackers, torrents en daaraan verwante zaken en de belanghebbende partijen weten dat. Dat is het enige wat van belang is. ;)

HotsSpots.com blijft ons advertising-medium. Daarvan kunnen wij teveel goeds doen om dat te laten schieten. Ook dat weten mensen en dèze mensen zullen het niet bepaald waarderen als de naam HotsSpots mis- of negatief gebruikt wordt.

Echter inzicht in dergelijke zaken hoef je niet te verwachten van mensen die zich met hart en ziel op de illegale trackerwereld hebben gestort. ;)

Dat soort mensen is over het algemeen niet geïnteresseerd in vrijwilligerswerk of steun aan dakloze jongeren of anderszijds.
Dat soort mensen heeft meer het inhalige karakter en is meer bezorgt over zaken als donaties incasseren. Dat soort mensen kan het bij voorbaat al niet uitstaan dat HotsSpots vaste donoren en fondsen heeft om daarin te voorzien.

Zo zit het verhaal een beetje in elkaar. De basis is de afgunst inderdaad van website-makers die niets tot stand kunnen brengen zonder daarbij illegaal te werk te gaan. Website makers als Extreme alias Michael Wassink en Sandra Reimer en Rudolf Maduro en ook anderen.

Nogmaals, wij maken ons daar niet druk om en de familie Beumeler doet dat ook niet. Mijn vriendin Hottie is op wintersport met de studieclub maar die zal als ze terug is ook ongetwijfeld in een deuk liggen. ;)

Kimi zei

Jij bent al langer in dat wereldje bezig geweest, wordt je niet vreselijk humeurig van dat type? En wat mij nog veel meer zou tegenstaan de domheid? En jij blijft zo kalm en geeft overal heel netjes uitleg. Ik zou daar het geduld niet voor op kunnen brengen. Je kunt je energie beter besteden aan een kudde schapen en die leren om dankjewel te zeggen. Die hebben dat sneller door als zij in dat wereldje ;)

Missy zei

Wat een rust hè als de Extreme van Extreme torrents èn de Extreme van Extreme Audio èn de Michael Wassink van Bedreigingssites èn de Damian Buikema de tuning-specialist uit Eindhoven èn de Damian Buikema uit Friesland van 12 èn de Damian Buikema van 5 uit Groningen heel opeens alle 6 tegelijk ziek zijn. Je zou er toch bijna iets van gaan denken ;)

Kimi zei

Virus? Het valt wel op inderdaad. We waren er inmiddels al aan gewend dat er 2 of 3 nieuwe blogs en minstens 3 of 4 lasterposten per dag gemeld werden maar inderdaad is er vanaf maandag niets nieuws bij gekomen ;)
Wat een leven heb je zo.

Anoniem zei

Dat ie er maar in mag blijven dan! Hij bedreigt weer iemand. TorrentLady van Torrentwereld.nl. Dat is weer een forum duh. Zelf kan hij geen forum omdat geen mens daarop wil en daarom maakt hij andere forums af. Dat ie maar zo ziek is dat hij niet meer aan de pc kan!

Anoniem zei

Niet ziek ;) Dat zegt hij tegen zijn staff op zijn tracker. Krijgen ze weer medelijden ermee ;)
Fulltime google en blogs bijhouden doet hij dan ben je niet ziek. Niet lichamelijk ;)

Kimi zei

Hij gebruikt Tor-network, gunstig. Je staat nu zo in de Google Top10. Je bezoekersstat zijn in 2 dagen verdubbeld!

Anoniem zei

Tor? Echt iets voor hem. Uitzending gemist kijken van zaterdag. Dat ging over Tor en pedofielen. Sensatie en viespeuken laten zien hoe ze het nog geniepiger kunnen doen. Dat noemen ze dan een documentaire die ze gaan kijken. Nee ze gaan kijken of ze er nog wat van op kunnen steken voor hun eigen.

Kimi zei

De anonimiteit die de meeste proxy's je bieden is zo transparant als een schoon bierglas ;)
Tor is daarnaast een netwerk wat functioneert door de hulp van particulieren die hun pc of server daarvoor beschikbaar willen stellen. Dat betekent dus dat iedereen gegevens op kan vragen want in principe zijn de deelnemers aan het Tor-project niet gebonden aan privacy-bepalingen.

Let je erop dan zul je zien dat Tor veel door OVH-servers aangeboden wordt. Dat is niet zo verwonderlijk want OVH en Fusa staan nummero één in de toplijsten van organisaties zoals Spamhouse. Tor is voor bedrijven zoals OVH een buitenkans om gebruikersgegevens te verzamelen en het vergt niet veel van een pc of server.

Dat zijn wel feiten die je moet overwegen voordat je Tor gaat gebruiken en ik denk niet dat deze feiten ter sprake zijn gekomen in dat programma. ;)

Anoniem zei

Hij stuurt linken door van blogs. Daarom komen er meer bezoekers. Hij stuurt ze door naar andere trackers waarvan hij verwacht dat ze hem gaan helpen.
Weet je wat hij wil? Zo zitten we dadelijk allemaal met een trackeroorlog te kijken. En de oplossing is zo simpel!
Laat alle trackers hun uploaders vragen weg te blijven op extreme torrents. Hij moet hier dan wel mee stoppen. Hij kan niet zonder uploaders net als andere trackers niet. Of laten de trackers hem doorgaan omdat ze bang zijn dat hij tegen hun tracker begint? Hij kan niet alle tracker tegelijk dossen of bij brein gooien. Is het dat waard dat extreme de een na de andere bedreigd en er leugens over vertelt waarom hij dat doet?
Wat heeft Marina hem gedaan? Niks. Marina doet niemand iets maar ze is eigenaar van Torrentwereld en ze is een vrouw. Torrentwereld heeft leden en die heeft Extreme op zijn eigen forum niet.
Voor Marina was het een webdesigner waarvan het bedrijf kapot moest. Daarvoor was het een ander forum en wat gaat hij doen met Marina? Jaren stalken net als hij doet met Hottie? En wie zal de volgende zijn? Luci's tracker omdat ze spamt? Jinx spamde ook. En zo gaat het door. Extreme wil de baas zijn in de trackerwereld en zo te zien mag hij dat van de trackers. Dat heb je dan verdiend Marina met je goede daden en mooie forumstukken. Stank voor dank.

Natalja

Anoniem zei

pfff nog erger tuig als die voetbalhooligans!

Kimi zei

http://Cyber-stalkers.blogspot.com ;)

Anoniem zei

Tja Stichting Brein zit hem op de hielen hè. Michael Wassink van Extreme Torrents bedoel ik dan, niet Marconist. ;)

Anoniem zei

Tjonge jonge dat is pas HOT nieuws. HS is dus dezelfde als Marconist.

Tjonge wat een geluksvogel!!

Een affaire met Hottie EN met Amazing en laat ze toevallig allebei exen zijn van Extreme zijn grootste rivaal Polarbear van Alleen Retail ;)

En ook al zo toevallig heeft Extreme aan Hottie en Amazing allebei server aangeboden maar ze wezen hem af!!! Hottie en Amazing gingen naar Polarbear ;)

Verschil moet er zijn. :)

Anoniem zei

Maar tjonge tjonge wat is die Extreme a.k.a. Michael Wassink bij de pinken! Dat had ik niet achter hem gezocht ;)
Hij doet er maar 5 jaar over om de boss van Hotsspots te vinden ;)

Anoniem zei

Ach Marconist is een goed scripter, charmant, onderhoudend, gezellig, eerlijk en betrouwbaar. Hij kan dansen als de beste haha
Alles wat Extreme niet is.

Testjezelf zei

Nota-bene Extreme schrijft blogs over domme mensen? jaloerse mensen? whahahahaha
Dat is ook een manier om je gevoelens van je af te praten maar hij maakt daar geen vrienden mee. Elke tracker met naam kent Marconist. Extreme kent Marconist en Amazing. Extreme heeft zelf voor de ondergang van Amazing Dreams en het latere Insomnia gezorgt.
Amazing Dreams werd gerund door Amazing en Marconist. Insomnia door Amazing en Polarbear.
Insomnia stond op NetDirect. Dat was een affaire die veel trackers zich nog wel kunnen herinneren. 40 of 50 trackers werden geruimd maar Extreme Torrents was net op tijd verhuisd.
Cyber-stalkers.blogspot.com is kul. Nonsens. Verzonnen door Extreme om ruzies op te wekken.
Het lijkt dit keer te gaan om de forums van Eddy Berends en Marconist maar het is altijd moeilijk om achter het echte waarom te komen bij chizofrene gekken. ;)

Anoniem zei

forums zijn verboden door extreme als hij daar zelf niet alles kan lezen. hij moet de baas kunnen spelen over wat er op een forum komt te staan en wat niet. grote trackereigenaren maken de regels in torrentlandje tenminste zo willen ze dat. ze willen dat die net als kleine trackers doen wat extreme wil. die van torrentwereld eddy zal dat ook wel doen maar daar hoef je niet mee aan te komen bij een marconist of een hs. ;)

Anoniem zei

HS en bloggen haha Dat had ik wel eens willen zien. Marconist ken ik van de diverse bij scripters bekende fora waar zijn posten erg gewaardeerd worden.
Maar goed, dat zijn fora die door de meer gemotiveerde scripters bezocht worden daardoor zal hij nog niet van Marconist geweten hebben.
Scripters uit de trackerscene worden op deze scripter fora niet erg serieus genomen. Daarbij komt dat de trackerscene illegaal terrein is. Connecties daarmee zijn een smet op je CV.

Kimi zei

Extreme "kent" alleen Wordpress maar dat is nog te moeilijk voor hem. Hij blogt sinds kort op Blogger ;)

Spotter zei

Tja... Foutje en vriendelijk bedankt hiervoor Extreme ;)

Daarmee is weer iets opgelost.
Knip en plak onderstaande url in je browser:

http://www.spotnetonline.nl/?search[tree]=&search[value][]=SpotterID:=:o3DKVg&sortby=stamp&sortdir=DESC

Dit is interessant nieuws voor Drentje, Misty, Kaat-mais en andere spotters op Spotnet.nl
Het is ook interessant voor de trackers THC, Alleen Retail en andere trackers waarvan de spotter o3DKVg op Spotnet.nl de namen misbruikt.

Extreme is op Blogger gekomen doordat Internetoplichters daar blogt. Maar Extreme heeft waarschijnlijk niet verder gekeken. Dan was hem opgevallen dat Blogger onderdeel is van Google. Of Extreme heeft er op dat moment niet aan gedacht dat hij al een account heeft op Google-groups.

Dergelijke fouten komen niet voor bij bloggers die zich eerst laten informeren en ook niet bij leden van het voormalige Hotsspots ;)

Een en ander is het gevolg van de veranderingen in het privacybeleid van Google, een onderwerp wat al enkele malen uitgebreid aan bod is gekomen op het forum van het voormalige Hotsspots.

Wij zijn het wel gewend dat Extreme veel fouten maakt. Hier maakt hij de fout te gaan bloggen op hetzelfde Google ID als de spotter o3DKVg op Spotnet.nl.

Dergelijke fouten kunnen we wel waarderen. Dit ontlast weer enkele mensen die door toedoen van Extreme valselijk beschuldigd zijn.

Kimi zei

Wat is de beste manier om pedofielen in kaart te brengen? Je zet een netwerk op waarop ze zich veilig voelen en je laat een docu over dat netwerk uitzenden. Een topic van 12 november jl. ;)

Anoniem zei

Whahahaha hij was zo trots dat hij TOR ontdekt had. Heeft het als torrent op zijn tracker staan. Stuurt de leden van Extreme Torrents org dus bewust het criminele circuit in. Prachtig hahaha.

Anoniem zei

Meneer de crimineel Extreme alias Michael Wassink en vriendin Sandra Reimer hebben zojuist hun claim op het dreig- en chantagedomein Henkjandekrijger.com verlengd tot
2014-01-25 ;)

Anoniem zei

De krijger chanteren tot 25 1 2013 was te weinig omdat Internetoplichters er nu is. Nu wordt de druk opgevoerd door er nog een jaar langer aan vast te knopen. Met andere woorden Extreme wil dat de Krijger iets voor hem doet. Tegen Internetoplichters of tegen Hotsspots of tegen al die anderen die tegen Extreme zijn. ;)

Anoniem zei

kan je zien hoe gestoord die gozer is ;)

Anoniem zei

ik krijg opeens zin om de titanic te gaan kijken whahahaha

Anoniem zei

Anoniem zei
De krijger chanteren tot 25 1 2013 was te weinig omdat Internetoplichters er nu is. Nu wordt de druk opgevoerd door er nog een jaar langer aan vast te knopen. Met andere woorden Extreme wil dat de Krijger iets voor hem doet. Tegen Internetoplichters of tegen Hotsspots of tegen al die anderen die tegen Extreme zijn. ;)
17 februari 2012 17:26
De Krijger heeft straf omdat de Krijger 2 pedo-domeinen van Extreme offline heeft gehaald ;)

Anoniem zei

Als ik me er mee bemoei dan extreem torr off ik loop al een tijdje te lezen hiero maar het komt er op neer dat de ene de ander het licht in de oge niet gunt

ik haat snitchen

spammen moet je nou eenmaal om groot te worde dat is geen reden om te snitchen bij brein

en marina doet geen vlieg kwaad

groet

Anoniem zei

Marina werd erin geluisd net als Marconist. De posts over Marina zijn van Extreme.