Naamgevecht

Naamgevecht.nl:






Server ip: 24.132.59.136

J59136.upc-j.chello.nl point to 24.132.59.136.

It is blacklisted in eight lists. ;)

Ordinaire spammer die op deze manier gegevens verzamelt.

contact information for 24.132.59.136
postmaster@chello.nl (responsible for 59.132.24.in-addr.arpa)
hostmaster@chello.at (responsible for 132.24.in-addr.arpa,chello.at)
dns-ops@arin.net (responsible for 24.in-addr.arpa)
nstld@iana.org (responsible for in-addr.arpa,in-addr-servers.arpa)
bind@arin.net (responsible for arin.net)
hostmaster@chello.com (responsible for chello.com)
dns@ripe.net (responsible for ripe.net)


8 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt! Daar kan ik wel iets mee!

Anoniem zei

Klasse man dat heeft geholpen!
Site is weg!!!!
Prima gedaan!

Kimi zei

RESPECT!

Ga je iets ondernemen tegen je stalker? Hij misbruikt screens van jouw blog om die mensen weer te bedreigen en chanteren. Kan je dat niet op schending van je copyrights verhalen?

Internetoplichters zei

Nee geen tijd voor. Ik heb een andere opdracht ;)

Sacha zei

Je kunt er niet aan beginnen het hele internet te censureren omdat één gestoord iemand met namen komt. Namen bovendien waarvan ik de bron ken en weet dat die bron net zo betrouwbaar is als Michael Wassink dat zelf is.
Daar voeg je aan toe dat het tracker owners zijn en men weet genoeg.

Michael Wassink dreigt al vele jaren op die manier. Dat was al het geval ver voordat er sprake was van een HotsSpots forum. Ik was er op voorbereid dat dit opnieuw zou beginnen. HotsSpots is jaren geleden gestopt maar onze database houden we online voor voorvallen als deze. Heeft iemand daar copy uit nodig dan zijn we altijd bereid daarmee te helpen.

Mevrouw Marina IJzendijk kan als ze dat wenst, mij benaderen zodat ik haar de logs kan sturen betreffende cyber-stalkers.blogspot.com.
Die site is een voorbeeld van de bekende manier waarop Michael Wassink bondgenoten in zijn gevecht probeert mee te krijgen. Hij tracht het zo te laten gelijken dat zijn tegenpartij naast hem nog andere slachtoffers maakt. Zo probeert hij hulp te krijgen.
Michael Wassink spreekt over een alcoholprobleem. Waarschijnlijk was dat het eerste wat in hem op kwam. Op Internetoplichters wordt namelijk nergens over alcoholgebruik gesproken aleen met betrekking tot Michael Wassink zelf.
Een koe staat droog in de periode dat ze drachtig is en geen melk geeft. Een vrouw staat droog als ze geen gemeenschap heeft. Het kan ook nog een uitdrukking zijn uit de krachtsport maar met alcoholgebruik heeft dit helaas voor Michael Wassink niets te maken.

Kimi zei

Michael Wassink is in 2008 al een keer bezocht door de politie naar aanleiding van aangiftes. Hij kwam er toen veel te gemakkelijk vanaf.
Dat zal dit keer wel anders aflopen. Alleen al als je ziet wat hij op dit moment online heeft staan en wat daar op staat aan smaad, laster en andere strafbare feiten dan kan dat niet anders.

Het zou ook niet meer dan terecht zijn. Daar moet een keer een eind aan gemaakt worden. Het is net zoals je zegt. Je kunt niet het hele net gaan censureren voor een doorgedraaid iemand.
Als ik ergens mee kan helpen wil ik dat graag!

Anoniem zei

it giet oan ;)

Anoniem zei

Onwijs gaaf. Op heel internet is Internetoplichters de enige die er iets zinnigs over te vertellen heeft. Goed gedaan hoor!