Maffiaworld.org

Nieuwe informatie op site Maffiaworld.org, eigendom van Michael Wassink en Sandra Reimer.
Ter kennisname. Het woord wordt door Reimer en Wassink aan mij gericht maar Maffiaworld.org van Reimer en Wassink wordt door een collega onder de "loop" genomen en niet op mijn site.
Foutje van Reimer en Wassink ;)

Tekstversie.


Maffia World

Internet maffia onder de loop genomen


Welkom

Wij adviseren de bloggers van internetoplichters blogspot contact op te nemen met de politie groningen.

Als u denkt te kunnen getuigen tegen Michael Wassink dan moet u dit doen door middel van contact op te nemen. U kunt vragen naar de heer Cor Kremer van politie bureau oost.

cor.kremer@groningen.politie.nl

0900-8844

Als jullie zoveel bewijzen hebben tegen over Michael Wassink dan moet je dit niet uiten op het internet maar moet je dit door geven aan de politie. Het is nogal heel zielig dat een kind de dupe moet zijn, een kind dat nota bene geen weer woord kan geven. Heb lef en gebruik het email adres wat hier staat vermeld. Er is jullie lang genoeg gezegd jullie pakken de verkeerde maar het moest door gaan.

Bestrijden van cyberstalking

  1. Strafrechtelijke mogelijkheden: wetgeving bijstellen
    In alle staten van de VS is inmiddels een anti-stalkingswet van kracht, evenals in Canada, Australië, Groot-Brittannië en België. In de Nederlandse wetgeving wordt schending van de privé-sfeer opgevat als misdaad. Wanneer politie en justitie oog hebben voor op de ontregeling van van iemands leven, kan op een vroeg tijdstip worden geïntervenieerd, voordat er gedreigd wordt [Royakkers 2000]. In de omschrijving van het delict staat niet dat er alleen sprake is van stalking (belaging) als het slachtoffer duidelijk door het gedrag van de dader wordt geschaad [Bass 1998].Op 12 juli 2000 is artikel 285b van het Wetboek van Strafrecht van kracht geworden. Met dit artikel wordt de strafbaarstelling van belaging (stalking) geregeld. De wet tegen belaging is tot stand gekomen op initiatief van de Tweede Kamer-leden Boris Dittrich (D’66), Willie Swildens-Rozendaal (PvdA) en Otto Vos (VVD). Het artikel luidt:
    1. “Hij, die wederrechtelijk stelselmatig inbreuk maakt op een anders persoonlijke levenssfeer met het oogmerk die ander te dwingen iets te doen, niet te doen of te dulden dan wel vrees aan te jagen wordt, als schuldig aan belaging gestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste drie jaren of een geldboete van de vierde categorie (€ 11.500,-)
    2. Vervolging vindt niet plaats dan op klacht van hem tegen wie het misdrijf is begaan.”

    De wetgever heeft zeer nadrukkelijk geprobeerd de voorfase (voordat de zaak escaleert en er een misdrijf plaatsvindt) strafbaar te stellen. Hierdoor kan het strafwaardige karakter van de belagingsgedragingen daadwerkelijk door de politie worden aangepakt en kunnen de slachtoffers beter worden beschermd. Bovendien zijn de bepalingen voldoende technologie-onafhankelijk omschreven voor toepassing op het internet en andere communicatietechnologieën. De bepalingen gelden dus ook voor digitale stalking. In de eerste tien maanden van het bestaan van het belagingsartikel heeft het Openbaar Ministerie al 119 stalkers vervolgd [Volkskrant, 10 juli 2001]. De wetenschappelijke en politieke discussie over het belagingsartikel is uitstekend gedocumenteerd door Royakkers/van Klink [2000].

  2. Preventieve strafmaatregelen
    Bij het opleggen van straffen van stalkers wordt in eerste instantie meestal het middel gehanteerd van een civielrechtelijk straat-, stads- of contactverbod. Er is twijfel of zo’n verbod bijdraagt aan een grotere veiligheid van de slachtoffers, vooral als hun stalker een strafblad heeft. Soms leidt het uitvaardigen van z’n verbod juist tot verdere escalatie. Bovendien worden deze verboden regelmatig overtreden, met name door de kleine categorie psychopaten [zie voor kritische nuances: Royakkers/van Klink 2000:6 e.v.]. Een verbod op ‘fysieke nabijheid’ heeft alleen zin “als de politie over voldoende personele en technische voorzieningen beschikt om de dader in het oog te houden en direct in te grijpen indien deze het verbod overtreedt” [Baas 1998].Dezelfde technologie die door stalkers gebruikt wordt om mensen te belagen kan ook gebruikt worden om slachtoffers te beschermen en de handelingsvrijheid van daders te beperken. Slachtoffers kunnen elektronisch worden beveiligd in hun huis en in de nabije omgeving daarvan. Stalkers kunnen onder elektronisch toezicht worden geplaatst om te voorkomen dat zij te dicht bij het huis van het slachtoffer komen. Dat werkt alleen maar wanneer er strafmaatregelen genomen kunnen worden tegen stalkers die een dergelijk verbod overtreden. Dergelijke maatregelen zijn echter zijn niet effectief voor de praktijken van cyberstalking. Hoe kan een verbod op ‘virtuele nabijheid’ worden gerealiseerd?

  3. Gebrek aan training en expertise
    Bij politie- en justitie bestaat nog onvoldoende expertise op het gebied van cyberstalking. Daarom is het van belang dat er meer deskundigheid wordt opgebouwd over (lokale en virtuele) stalking en dat er speciale eenheden komen die deze delicten effectief kunnen behandelen. De meeste politionele en juridische instellingen hebben nog onvoldoende ervaring om de serieuze aard van cyberstalking te onderkennen en dergelijke misdaden te onderzoeken. Sinds 1995 hebben veel politiekorpsen in Nederland een speciale stalking-training voor rechercheurs. Tenslotte is het van groot belang dat afgerekend wordt met het idee ‘’dat de politie er toch niets aan kan doen’ en dat men dus beter geen aangifte kan doen uit angst voor represailles van de stalker.
  4. Serieus nemen van meldingen
    De meerderheid van slachtoffers van cyberstalking meldt dit niet bij de politie. Zij denken dat het belagend gedrag nog niet het punt bereikt heeft waarop het een criminele handeling is, of dat politie en justitie de klacht toch niet serieus nemen. Sinds de invoering van de anti-stalkingswetten wordt er meer aangifte gedaan [Parool, 9.7.01]. Naast ‘mobbing’ (pesterijen op het werk door collega’s) en ‘bullying’ (voortdurende druk van werkgever op werknemer) kan ook stalking kan worden aangemeld bij het Centraal Meldpunt. De Stichting Stop Stalking is een vrijwilligersinstelling die hulp verleent aan stalking-slachtoffers én daders.
  5. Belangenorganisaties en zelfhulpgroepen
    Slachtoffers van stalking laten steeds minder over zich heenlopen en hebben zichzelf georganiseerd in belangenverenigingen en zelfhulpgroepen. In Nederland bestaan inmiddels twee belangenorganisaties voor slachtoffers van stalking. Ook op het internet zijn diverse initiatieven genomen, zoals de webgroep stalking.wereld.nl en de zelfhulpgroep Stalking Lotgenoten.


Heel apart die Wassink en zeer veel tijd te besteden. Door deze oproep krijg ik toch zelf ook ongewild een bepaalde indruk dat deze Cor Kremer nauwere connecties met Wassink heeft dan goed is voor een ambtenaar in funktie. Goede zaak dat anderen dit al voorzien hadden en ik hier oproepen van dezelfde strekking heb gekregen uit eerdere bedreigingszaken. Ik had anders zelf ook nog mijn bedenkingen kunnen krijgen over deze agent.

Ik behandel de site Maffiaworld.org van Wassink en Reimer niet, dat doet een collega blogger. Des ondanks plaats ik de tekst van Wassink wel omdat ik ook een paar adviezen voor hèm heb ;)

De tekst over cyberstalking door Wassink is nogal over de verkoopdatum. Anno 2000. De referenties in het artikel zijn net zo over gedateerd. Ze werken niet, een daar is mijn vrouw nu mee bezig: Smulweb.nl ;)
Die oproep is gewoon een ongelofelijke misser en dan wordt er nog zoiets bij geplakt om het geheel kracht bij te zetten? Op wie willen Wassink en Reimer indruk maken?

Stalkers, en vooral van vrouwen en kinderen zijn grote lafaards.
Dan zie je dat Wassink pubers naakt op gay-sites op forums zet waar Wassink de naam, adres en telefoonnummer van die puber zelf aan toevoegt. Ik laat Hottspots.punt.nl van Wassink binnenkort zien of een andere blogger kan dat doen. Hottspots.punt.nl heeft Wassink in 2008 gemaakt en net als Maffiaworld.org was de opzet mensen waaronder destijds ook al kinderen, te bedreigen en te stalken. Vorig jaar heeft Wassink in samenwerking met Reimer een bewonderenswaardig aantal sites gemaakt met de bedoeling diversen te bedreigen en chanteren. Wassink en Reimer misbruikten daar voor hun chantage de zoon van Henk Jan de Krijger. Een kind van 4 jaar.
Wassink en Reimer hebben grof geschat een kleine 40! domeinen en bloggen in beheer die alleen bedoeld zijn voor bedreiging en chantage. Totaal hebben Wassink en Reimer over 100! domeinen en bloggen waarvan het grootste aantal illegaal en oplichting.

Heeft Wassink dan recht om te klagen? Dat heeft hij volgens de wet als er sprake is van smaad of laster. Maar dat is niet het geval.
Onze beweringen worden voor plaatsing door meerdere personen gecontroleerd en pas geplaatst nadat allen van oordeel zijn dat plaatsing ervan in het algemeen belang is.

Het plaatsen van uitlatingen van Wassink en Reimer vinden wij zelf van zeer groot belang. Bedreigingen, chantage en aanzetten tot verkrachting en misbruik zoals we dat gezien hebben van Wassink zijn zaken die niet op het publieke net thuishoren. Wassink echter heeft daar geen enkele moeite mee en verspreidt deze zaken zelfs via zijn illegale torrentsite Extreme Torrents. Een tracker die bezocht wordt door veel jeugdige klanten.

Een rechter zal altijd oordelen naar de voorhanden zijnde situatie. Het gaat dan met name om de verhouding tussen de mededeling en de feiten (is het waar maar overdreven of helemaal niet waar), hoe belangrijk is de mededeling en hoe verhouden zich de partijen onderling. Er wordt ook rekening gehouden met mensen die zelf in het openbaar uitspraken doen en dus “de bal teruggekaatst” krijgen en mensen die “ergens tegen moeten kunnen” zoals mensen die in het openbaar op de voorgrond treden (bekende illegale trackereigenaren en uploaders op het net bijvoorbeeld). ;)

Maar als Wassink van oordeel is dat er zaken vermeld worden die hij niet in de haak vindt moet Wassink vooral zelf aangifte gaan doen. Hij heeft de connecties zegt hij zelf ;)

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Die bij hem torrents halen bedoel je? ;)
Hij kan niet op tegen het betoog van Internetoplichters. Alle blunders zijn weggehaald.

Daarvoor op hotsspots.punt.nl iets anders in plaats gezet?:


"Voorkomen is beter...
internet | internet | 02 Februari 2012 | 21:55:49

Veel gevallen van cyberstalking kunnen voorkomen worden. Hier wat tips:

1. Zorg ervoor dat je je persoonlijke gegevens niet aan jan en alleman weggeeft. Als er bij sites gevraagd wordt om je naam en adresgegevens publiek te maken, doe het niet.
2. Onderteken je e-mails of berichten in nieuwsgroepen niet standaard met je naam en telefoonnummer.
3. Gebruik in discussiefora of chatrooms niet je eigen naam maar een pseudoniem of screen-naam.
4. Stel je niet te kwetsbaar op voordat je iemand echt ontmoet hebt.
5. Registreer de afzonderlijke gedragingen van de persoon die je belaagt. Leg een zo nauwkeurig mogelijk dossier aan. Bij stalking gaat het om een reeks van (op zichzelf vaak legale) handelingen."


Dit kopieerwerk is niet door Hotsspots. Weer een onderwerp om in vast te bijten. ;)

Anoniem zei

Deze oude rot in het vak kan je wel uitleggen waar het Extreme om te doen is. ;) Extreme is er van over tuigt dat hij Polarbear nadat die gevat was door Brein weer in het zadel geholpen heeft.
Daarmee hoopte hij in die kring te komen van Polarbear en Topspinner. Matties te worden haha, daar doen sommege heel veel voor.
Maar toen dat niet volgens de plannen van Extreme liep maakte die een grote fout. Hij zette wat van die snotapen op thc om de zaak te bespoedigen. D'r werd wat af gedost en gehackt in die tijd. Top en Polarbear wouden daar een eind aan maken en TOF werd opgericht ;)
Dat was drie keer niks haha. Wat er op af kwam waren van die gastjes die zaten te zaniken om scripts en een eigen tracker. Een hoop werk waar ze niks voor terug zagen. TOF was al een aflopende zaak toen ze zeiden een beloning te geven voor informatie over de aanvallers van hun trackers.
Polarbear kreeg de goeie tip maar hield dat voor zich. Had ie dat niet gedaan en TopSpinner geholpen zoals Top hem hielp dan was die geen 78 sites kwijt geworden. Maar de beer had alleen eigen belang in het oog en zag de concurentie al uitgeschakeld.
Die liet het gedos en gehack doorgaan. Ik zou wel eens willen weten wanneer TopSpinner daar achter is gekomen ;)
Gauw erna was het afgelopen met TOF. D'r kwam nog een flauw aftreksel van Polarbear met de naam Torrentwereld. Ook niks, dat was na een paar weken al weer verdwenen. Dat dat retail nog zolang leeft is me een wonder als je vergelijkt wat die al allemaal versjaggert heeft aan trackers en teamleden. ;)

Enfin, TOF leverde m wel goeds ;) Top die m in alles geloofde en Polarbear kwam in aanraking met iemand die ze hele wereld en die van de trackers erbij op de kop zou zetten.
Veel kennis van mensen of van vrouwen had Polarbear niet. Hij dach dat het een knulleke van een jaar of 16 was waar hij mee contact had op TOF Hij wist toen al niet waar hij over prate want dat knulleke van m was een volwassen vrouw die ook nog een stuk ouder was als Polarbear. Die twee dat klikte wel maar dat was helemaal niet wat Extreme gepland had. En vanaf die tijd is het haat en nijd tussen polarbear en Extreme omdat die laatste die vrouw ook wel zag zitten ;)
Mensen uit het vak weten dan wel over welke periode ik het heb, jaren geleden. Minstens 4 of 5 jaar. Ik zal wel ouderwets zijn maar als ik helemaal voor een vrouw ga dan weet ik wel van te voren of ze een getrouwde vrouw is of niet. Ik ga niet in een ander z'n tuin ploegen en helemaal niet als er ook nog jong gewas in die tuin groeit ;)
Die vrouw was een van de betere in de mooie tijd dat trackers nog wat betekenden. Een met haar op de tanden als het moest en voor de duvel niet bang maar met een hartje van goud als je daarbij in de buurt kon komen. Maar die was niet zo goed van vertrouwen. Kijk je wat ze schrijven over haar dan hebben ze het over iemand anders. Je maak mij niet wijs dat je 4 of 5 jaar een vrouw lastig valt en niet weet dat die niet gescheiden is ;)

Sacha zei

Michael Wassink is zonder enige twijfel de meest verguisde tracker eigenaar vandaag de dag. Dat hij nummer 1 is op de don't like lijst is echter geen gevolg daarvan dat hij bij de grote tracker eigenaren behoort hoewel hij dat wel altijd beweert.
Michael Wassink is geobsedeerd. Dat hebben wij zo ervaren en mensen voor ons en mensen na ons ervaren dat net zo. Zo is Michael Wassink. Wie hem buitensluit moet daarvoor boeten vindt Michael Wassink, dat is over hem bekend.
Dat is de reden waarom wij hem negeren. Dat is ook ons advies naar mensen die ons erop attenderen.
Onlangs heeft hij nog een pagina aangemaakt op Punt.nl en gebruikt daarvoor onze naam. De eerste inhoud was gericht op Polarbear. Polarbear werd door Michael Wassink op die pagina genoemd in verband met kinderen.
Zijn site Maffiaworld waarvan de eerste inhoud bestemd was voor Henkjan de Krijger van Punt.nl veranderde hij een paar dagen geleden in een inhoud waarmee hij andere personen tracht te chanteren. 1 Februari heeft hij weer een nieuwe site aan zijn collectie toegevoegd: Damianbuikema.wordpress.com. Ook deze site is opgezet om te chanteren.
Hij heeft dit blijkbaar nodig. Menigeen zou in zijn plaats meer aandacht aan Extreme Torrents besteden maar daar heeft hij geen tijd voor. Volgens onze berichten zijn op Extreme Torrents al de gehele dag zijn donatie mogelijkheden via IDeal uitgeschakeld maar is Extreme nergens te bekennen. Hij zal het wel druk hebben met een volgende nieuwe site om nog meer mensen te bedreigen en chanteren.
Resultaten behaalt hij niet. Zijn informatiebronnen zijn daarvoor te negatief bekend en Extreme zelf evenzo.
Extreme Torrents echter daalt gestaag in de opinie peilingen. Het aanbod is beduidend minder geworden waar de concurrentie heel slim op inspeelt. Wij hebben daar net als zijn concurrentie geen last van, wij horen, zien en zwijgen en laten het wel archiveren voor mensen die er interesse in hebben ;)

Kimi zei

Ideal werkt niet omdat Betalingen.org op zijn server bij Westhost US uitgeschakeld is. Ideal donaties liepen via dat domein. Alle domeinen op die server zijn op dit moment niet bereikbaar op Freespeechhosting.org na.
http://betalingen.org/
http://ns3.freespeechhosting.org/
http://wpnl.org/
http://wetmaatschappelijkeonderdrukking.org/
http://freespeechhosting.org/
http://spiritueelleven.wpnl.org/
http://anoniemsms.org/
Server ip 68.169.40.107 bij Westhost US

Het is vrij zeker dat dit om een grote zwendelzaak gaat en Extreme druk is met het vernietigen van bewijsmateriaal tegen hem. Zodra ik daar bevestiging van heb krijgt Internetoplichters de primeur. Jullie schijnen de beste maatjes te zijn ;)

Waarschijnlijk heeft Bewildandout.org het zelfde probleem. En ook de sites van een bekende hacker liggen er op dit moment uit.
http://www.rudolfmaduro.com
http://www.rudolfmaduro.net
http://www.rudolfmaduro.org
http://www.rudolf.tv
http://www.madsol.com
http://www.onlinelifecoach.nl
http://www.spiritueelcoach.org
http://www.jijbentlief.org
http://www.bloemen-bezorgen.org
http://www.eenmanszaak.org
http://www.engelenkaarten.org
http://www.engelenkaarten.com
http://wezz.info
http://www.afvalcoach.org
http://www.spiritueel.in
http://www.pro.mu
http://www.nl.mu
Rudolf Maduro werkt nauw samen met Michael Wassink. Geldzaken op Michael Wassinks domeinen lopen allemaal via Rudolf Maduro. Rudolf Maduro laat op zijn beurt zijn transacties via Aruba lopen. Dit kan heel interessant worden. Via betalingen.org worden deze onderhandse transacties aan iedereen aangeboden. Dat is natuurlijk verboden ;)

Anoniem zei

Anoniemsurfen.org and www.anoniemsurfen.org point to 46.17.96.136.
It is blacklisted in four lists.
Nog een IP van Extreme ;)

Internetoplichters zei

Er zijn nu proxy-blokkers op de servers van Maduro en Wassink gezet. Niet dat het helpt. ;)

Internetoplichters zei

Van zijn site:
advies
internet | vrijheid van mening uiting | 05 Februari 2012 | 15:56:03
Bent u de dupe van smaad en laster dan kunt u het volgende uitvoeren.
Maak een soort gelijk blog om uw naam te zuiveren, u kunt altijd het tegen deel bewijzen.
Let wel op dat u geen deel maakt aan smaad en laster al is het zo verlijdelijk.
Bij smaad en laster worden altijd leugens gebruikt en word er met alles geknoeid om het geloof waardig over te laten komen. Dit kunt u het beste negeren.
Er zijn advocaten die gespecificeerd zijn in smaad en laster, www.ambagsadvocaten is een kantoor die u verder helpt.
Tevens kunt u aangifte doen bij de politie en in combinatie met een goed advocaten kantoor kunt u de mensen laten vervolgen.

Die Wassink maakt zichzelf meer dan belachelijk. Hij heeft niet gekeken naar de site van ambagsadvocaten want dan wist hij dat die
g e s p e c i a l i s e e r d zijn in huurrecht, arbeids- en ondernemingsrecht. Hij ziet een advocatenkantoor bovenaan staan en plakt dat in de rest van zijn altzheimer gebral. zo verlijdelijk. ;)

Interessant willen zein en weis willen leiken. Hij zal ook nog wel denken dat hij er reik van gaat worden ;);)

Internetoplichters zei

Van http://my.opera.com/damianbuikema/blog/2012/02/06/en-wie-bent-u#comments ;)
en wie bent u
Monday, February 6, 2012 4:29:16 PM
buikema, damian, damian buikema
Hallo wie bent u en wat doet u op mijn blog?
Zoekt u iets wat u niet kunt vinden, daarvoor moet u google gebruiken.
Ow u zocht Damian Buikema, ja die heeft u hier gevonden maar wat wilt u van mij?
Waarom zoekt u op de naam Damian Buikema, want zo kwam u op mijn blog terrecht.
Of heb ik het nu mis, maar er zijn veel meer blogs met mijn naam en dan vind u nog steeds niet wat u wilt vinden.
Ow ik begrijp het al u denkt dat een kind van 5 jaar dit blog in elkaar zet, of heb ik het weer mis.
Ja of nee want volgens mij denkt u ook dat Damian Buikema een naam in eer wilt stellen, maar dan heeft u het mis net zoals ik het net mis had.
U wilt vast meer weten over Damian Buikema maar waarom, niet omdat ik een kind van 5 ben. Ow ja dat hebt u ook al weer mis ik ben geen 5. U moet eens minder gokken dan maakte u niet zoveel fouten als u nu hebt gemaakt, och praat ik tegen de verkeerde maar u bent toch van.............. Ja sorry damian buikema maakt geen reclame voor anderen. U kent mij eens niet, u kent Damian Buikema niet maar ik ken u wel.
Jammer dat Damian Buikema slim is, wie de schoen past trekt hem aan.
damian Buikema
Damian buikemadamianbuikema # Monday, February 6, 2012 4:31:58 PM
ow ja groetjes van Damian Buikema

40 hè ;)

Internetoplichters zei

Van http://my.opera.com/damianbuikema/blog/
wie is ik Damian buikema
Sunday, February 5, 2012 3:11:23 PM
vrienden, damian buikema, slechte moeders
Hallo wie is ik?
Wie is ik Damian Buikema woonachtend bij mijn ouders die heel veel van mij houden.
Mijn vader is een man die voor mij opkomt en slim is, slimmer dan iemand denkt.
Ik ga net zo slim worden als mijn vader en ik zal ook voor mijn zoontje opkomen als ik die later heb.
Kun jij ook zo trots zijn op jouw vader?
Mijn moeder is ook een lieve vrouw en komt ook voor mij op komt.
Ik ben blij dat mijn vader en moeder nog steeds samen zijn, veel kinderen in mijn klas hebben geen vader meer. Ook hebben veel kinderen niet zo'n lieve moeder als mij want mijn moeder is ook lief naar andere kinderen.
één moeder is heel boos op mij en doet heel naar naar mij, ik snap niet waarom want ik heb die moeder niks gedaan. Ik ben blij dat mijn moeder veel en veel liever is.
Damian Buikema
No comments
Geleerd...
Saturday, February 4, 2012 3:37:13 PM
damian buikema, slechte moeders
Soms denk je dat is een lieve en goede moeder maar achter de deur schuilt hun geheim.
Er zijn mensen die mij in de gaten houden en alles op internet zetten wat ik doe.
Deze moeders kunnen zich mooi voor doen en plezier hebben om een kind te stalken en lastig te vallen maar ze doen hun eigen kinderen te kort. Hopelijk hoort ooit jouw eigen kind wat je doet bij een kind van een ander en dan schamen ze zich wel voor jou.
Moeders die een ander zijn kind lastig vallen zijn geen goede moeder en moeten zich schamen. Kijk eerst naar jouw eigen kind die je verwaarloosd en laat mij met rust.
Damian Buikema

Op die fiets. Ik ben net naar het kleine kamertje geweest maar alles zit er nog aan hoor. ;)
Ik weet wel het adres waar ze alles van Wassink op archief houden. Kan dat knapie zelf gaan kijken wat zijn vader zelf op het net doet en wie zijn vader zelf allemaal heeft lastig gevallen.
Het knapie ziet gelijk waarom hij wel op het net staat en al die andere mensen die zijn vader altijd overal de schuld van geeft een gewoon leven hebben met hoogstens één hyves of één facebook voor vrienden. ;)

Internetoplichters zei

Zonde van mijn tijd en voor zo'n gevallen hebben we instellingen voor waar we al teveel belasting voor afdragen. ;)

Anoniem zei

Damian Buikema
februari 7, 2012 //
Damian Buikema houd van auto’s.
Damian Buikema houd van schaatsen.
Damian Buikema houd van webblogs die correct zijn.
Damian Buikema is slimmer dan u bent.
Damian Buikema is ouder dan u bent.
Damian Buikema houd van vissen.
Damian Buikema houd van race auto’s
Damian Buikema doet niemand iets aan.
Damian Buikema is onschuldig.
De groeten van damian Buikema

hahahaha, 5 jaar?
Damian Buikema mag wel oppassen dat hij niet opgesloten wordt in een inrichting.

Anoniem zei

Volwassen mannen die op sites of forums of chats net doen alsof ze een kind zijn en vriendjes willen worden met andere kindjes noemen we pedofielen.
Er rust geen taboe op dat woord hoor.

Anoniem zei

Hier kan ik zo intens verdrietig om worden. Dat jongetje is met 5 jaar nog te jong en naïef om te beseffen waar zijn ouders mee bezig zijn hoop ik. Toch komt er een dag dat hij daar achter komt. Dat jongetje heeft geen toekomst meer. Wat zijn vader heeft gedaan zal dat jongetje altijd blijven achtervolgen.