Maffiaworld.org

Maffiaworld.org nieuw in tweevoud ;)

Nieuwe informatie voor Stichting Verslavingszorg Noord Nederland.

Deze ochtend om 5.11 hadden wij bezoek van Green Isp B.v. (82.168.132.69) .
Vandaag werden wij getipt dat een domein van Sandra Reimer en Michael Wassink nieuwe inhoud had gekregen. In verband met werk en een werkgever waar enkelen toch nog rekening mee dienen te houden kan ik daar nu pas op reageren. ;)

Maffiaworld.org eigendom van en gemaakt door Sandra Reimer en Michael Wassink.
Maffiaworld.org van een collega.

8 opmerkingen:

Kimi zei

Dat is goed opgelost. Neem niet teveel over trackers op je site, daar verjaag je je lezers meer mee dan iets anders. Serieuze lezers zijn niet geïnteresseerd daarin.
Trackers en wat daarop gebeurt is voor een ander soort publiek met een heel ander niveau.

Anoniem zei

De stalker heeft de boodschap op Maffiaworld.org weer aangepast ;) Hij stalkt internetoplichters nu dus ook haha. Naast Hotsspots en naast Polarbear. Hoe noem je dat als hij een post zet en ondertekent met een naam die niet van hem is? ;)
En hoe heet het in de wet als je een site in whois hebt staan met een naam die niet van jou is maar dat je express iemand anders voor die site laat opdraaien?
Je mag niet eens torrents uploaden met copywright denk ik ;)
Software ook niet en films helemaal niet.

Hihi hij durft dat ook niet meer want hij wordt overal in de gaten gehouden. U kunt vragen naar de heer Cor Kremer van politie bureau oost hihihihi Heb je al mail?

Internetoplichters zei

Nee. Verwacht ik ook niet ;)
Wassink is overspannen door het nietsdoen ;)

Anoniem zei

pannekoek is weer namen aan het noemen. pannekoek kan oorlog van hemzelf niet winnen. pannekoek kan nooit winnen. pannekoek is een loser en als pannekoek niet kan winnen komt pannekoek altijd met dezelfde namen. niet dat pannekoek dan wint ;)
polarbeer, hotsspots zoals pannekoek dat 4 jaar doet
vrouwen en kinderen bedreigen
zelfde vrouwen en kinderen bedreigen zoals pannekoek dat 4 jaar doet
pannekoek is niet overspannen. pannekoek is een kindje. pannekoek jankt om mamma omdat pannekoek sneeuwbal terug krijgt op zijn platte pannekoekface. pannekoek wordt in stukken gesneden en opgegeten roffl.

Kimi zei

https://damianbuikema.wordpress.com/
http://damianbuikema.punt.nl/
http://bebe2006.hyves.nl/
http://damianbuikema.hyves.nl/

Pannekoek...... Ik kan er de humor niet van inzien. Michael Wassink is 40. Sandra Reimer is 27. Zoon van Sandra Reimer 5 jaar.

Zijn deze mensen echt zo onmenselijk dat ze een kind van 5 gebruiken om hun eigen naam te herstellen. Ze zetten sites online waarvoor ze dat kind gebruiken. Ze vullen die sites met kletspraat over nietszeggende gebeurtenissen van dat kind alsof het kind en de wereld van dat kind tentoongesteld moeten worden.
Daarbij vergeten ze dat een kind van 5 in een gezonde leefomgeving niet weet wat een instelling als het ggz is. Het is erg voor dat kind dat deze ouders het kind hiervoor gebruiken.

Verstandige ouders sturen een kind van 5 niet het internet op en ze doen dat helemaal niet op 4 of meerdere sites. Wat heeft een kind van 5 ook op internet te zoeken? Ze horen te spelen met leeftijdsgenootjes, schoolvriendjes en speelgoed. Kinderen van die leeftijd leren het meeste van hun omgeving en de mensen om hen heen. Daardoor vooral worden ze gevormd voor later. Ze leren op die leeftijd vooral om te gaan met anderen, sociaal te zijn, delen met anderen, samen plezier te hebben. Dat is zo belangrijk. Daarvoor zijn ze zo afhankelijk van hun ouders en omgeving.

Helaas voor dit kind zien zijn ouders dat anders. Hun kind moet op 5 jarige leeftijd al 4 sites hebben op internet. Op die sites van dat kind wordt dat kind door zijn ouders geconfronteerd met leugens en bedrog, smaad en laster, bedreiging en de sites van dat kind worden duidelijk gebruikt voor chantage.
Chantage zoals de stiefvader van dat kind dat al vele jaren pleegt te doen.
Daar gebruikt deze stiefvader dat kind voor. En hij doet dat zeer bewust en met medeweten van de moeder. Inmiddels hebben we gezien dat ook de vadervader van het kind hieraan meewerkt. Je mag er niets over zeggen omdat er dan weer meer onschuldige mensen in betrokken worden door Sandra Reimer, Michael Wassink en anderen. Je mag er niets over zeggen omdat deze mensen dan nog meer mensen gaan zwart maken, bedreigen en chanteren. Dat hebben ze gedaan bij Hotsspots, De Beste Trackers, Startpagina, Trackers, Uploaders, Staffleden, nu hier, wie is de volgende?????
En wat belangrijker is: wat komt er terecht van een kind van 5 jaar wat daarmee opgroeid? Wat daar heel doelbewust mee geconfronteerd wordt en gedwongen wordt eraan mee te werken?

Anoniem zei

Ik spot 5 van zulke " kindersites " van Damian Buikema?

Sinds kort heb ik ook Hyves en vind ik het leuk om Hyves vriendjes te hebben. Damian Buikema Vind het wel leuk om Hyves te hebben en zo meer vriendjes te krijgen. Hyves vind ik zelf heel leuk en zo leer ik meer vriendjes kennen.

Ik vind het beangstigend. Het is mogelijk dat ouders een profiel aanmaken voor een kind maar een open profiel pagina heb ik nog niet eerder gezien. Kinderen van deze leeftijd kunnen zelf geen profiel aanmaken. Dat is een beveiliging die communities algemeen hanteren. Kinderen gaan meestal pas op ontdekking als ze in groep 1 msn gaan uitwisselen. Op goede scholen wordt daar enkele lesuren aan besteed en worden de kinderen goed voorgelicht.
Kinderen van 5 vragen niet uit zichzelf op internet om vriendjes.
Ik vind het beangstigend om te zien dat een volwassen man van 40 dat op 5 verschillende sites doet. Is het een kinderlokker?

Anoniem zei

altijd al geweten dat die kerel niet spoort ;)

Anoniem zei

http://meldpuntpedofilie.hyves.nl/
http://meldpunt--pedofilie.hyves.nl/
http://www.stopkinderseks.com/
http://www.amk-nederland.nl/
http://www.kinderbescherming.nl/
http://www.meldpunt-kinderporno.nl/