Naamgevecht.nl Update

In reactie op de klachten is op Naamgevecht.nl een regel toegevoegd waarmee je je naam weg moet kunnen halen van Naamgevecht.nl. Ik heb dit getest maar hierop tot nu toe geen resultaat te zien.
Je krijgt een bevestigingsmail van ze waarin ze zeggen dat dit binnen 24 opgelost is. Ik heb dit 2 dagen geleden getest maar tot nu toe staat mijn proefpersoon er nog in.

Ik raad wel aan als je dit wilt proberen gebruik dan een proxy en een mailadres wat niet naar jou te herleiden is. Bijvoorbeeld pietjeklaasen@home. Sites als Naamgevecht.nl worden ervoor gemaakt gegevens over je te verzamelen dus geef ze niet nog meer informatie.

Helpt dat niet dan kun je contact opnemen met Balans.nl
Naamgevecht.nl is geregistreerd door Balans.nl en verantwoordelijk.

Contact

Balans, Internet Diensten
Mgr. van de Weteringstraat 1
1211 GG HILVERSUM
Telefoon : 035-7724437
Fax : 084-2227393
Mobiel : 06-53741540
Email : info@balans.nl
Bericht publiceren

Ik weet dat het Ministerie van Justitie naar Naamgevecht.nl heeft geïnformeerd maar daar zou ik niet op wachten. Als Balans.nl een bedrijf is wat zijn zaken en zijn klanten serieus neemt dan moeten ze maatregelen treffen. Ik heb hier 400 hits per dag op. Dan kan je bedenken dat Balans heel wat klachten te verwerken heeft en des te meer klachten ze nog krijgen des te beter zolang ze dit niet goed oplossen.

11 opmerkingen:

Sacha zei

De app stats is aangepast. Je zult versteld staan. Meer uitleg hierover vind je als dat gewenst is op onze site. Doe er je voordeel mee ;)
Tevens hebben we enkele updates geplaatst en zijn diverse nieuwe fora toegevoegd. Archieven zijn bijgewerkt. De nieuwsbrief is weer bezorgd waarvoor onze dank èn er staat een nieuwe poll!
Hard gewerkt dus! Dank voor jullie aandacht en medeleven. Aan alle goede dingen komt een einde èn een nieuw begin. Goede ideeën hebben altijd een vervolg, zou dat niet zo zijn dan is dat het einde van de mensheid en menselijkheid ;)
Veel succes!

Anoniem zei

haha het einde van de menselijkheid...... ik kan je wel een paar linkjes geven hoor waar je dat kan vinden ;)
euro-tekentje van de donaties van een tracker die belangrijker zijn als vrouw, kind, familie, sociale contacten.........
euroeuroeuro ;)

Sacha zei

Het bekende relatieconflict?
Trackers zijn niet geschikt om een relatie mee aan te gaan. ;)
Torrents op een tracker zijn hoe dan ook illegaal omdat je of ervoor betaalt of ervoor moet uploaden. Een dergelijke relatie is wettelijk illegaal. Daarnaast ben je afhankelijk van de betrouwbaarheid van de betreffende tracker en aangezien de meesten hun klantenbestand zonder enige remming doorgeven of doorverkopen kun je daar ook beter niet aan beginnen. Een ander punt is dat de meeste trackerscripts bugs bevatten waardoor al je informatie voor een kenner beschikbaar is. Een tracker is daarom sterk af te raden, gebruik liever usenet.

Maar je had het meer over de menselijkheid, de mens zelf op trackers begrijp ik. ;)
Daar kan iemand mee leven die er genoegen mee wil nemen altijd op een tweede of lagere plaats te staan.
De tracker en de euro's (die er meestal helemaal niet zijn, de meeste trackers kosten alleen hopen geld) zullen altijd op de eerste plaats staan.
De een noemt het hobby en een ander noemt het werk. ;)
Het is te vergelijken met:
Help mijn man is klusser
Help mijn man heeft een hobby
Erg bekende tv-programma's die veel bekeken worden volgens de kijkcijfers.
Ik schat zo in dat een groot deel dat daarnaar kijkt bestaat uit de wederhelft van de partners die actief zijn in trackers. ;)

Dat klinkt spottend maar dat is niet de bedoeling. Wij hebben in de 10 jaar dat we ons bemoeid hebben met trackers veel te veel relaties hierdoor stuk zien lopen. Gelukkig is dat nooit gebeurd in ons eigen team maar het geeft wel stof tot nadenken.
Stof tot nadenken niet alleen voor ons. Mensen op trackers hebben een andere mentaliteit. Een enkeling maakt daarin nog een zeker onderscheid tussen het virtuele leven op de tracker en de realiteit maar die grens ligt niet erg duidelijk omdat ze die naar eigen behoefte aanpassen.
En ze passen het aan aan de uitvluchten die ze kunnen verzinnen. Sorry, nu even niet want ik moet nog dit of dat doen, of even die of die helpen.
De standaard excuses voor een verslaving die ze zelf niet willen inzien, wij maken dat zoveel mee.
Is dat je keuze dan is het goed maar je moet ook van een ander kunnen accepteren wanneer die daar niet voor wil kiezen.

Kimi zei

Tja je kunt je daar eigenlijk geen voorstelling van maken. Ik kan mij er geen beeld bij vormen wat die mensen zo bezielt.
Ik zag dat de man die bij ons als de stalker van hottie bekend is mij op internet zet als de dochter van de scripter. Heeft hij niet in de gaten hoe dom zijn gepraat is. Hij verzint iets en zet het op een site.
Mijn vader is overleden voordat ik geboren werd en ik heb hem nooit gekend. Hij heeft nooit geweten wat een pc is. En nu is hij scripter volgens extreme. Dat is een feit waarmee hij zich belachelijk maakt. Maar dat is alleen bekend bij mensen die mij kennen maar dan nog. Niemand heeft op een weblog een scripter, die heb je niet nodig om te bloggen.
Ik heb een hekel aan zulke mensen maar gelukkig zijn ze niet allemaal hetzelfde. Er zijn ook mensen die spijt hebben dat ze ooit met extreme samen gewerkt hebben. Killerbee had hele gesprekken met hottie. Die kids die meeliepen met de massa en na hun aanvaring met hottie een opleiding met succes hebben gedaan. Een paar die bij haar hebben gewoond toen ze geen thuis hadden.
dat zijn de gevalletjes die ze niet noemen als ze een ander zwart maken. Zoals extreme ook niet noemt dat hottie zijn server wel wilde betalen toen hij bankroet was en er niemand anders was. Zoals extreme altijd probeert om polarbear overal in te betrekken en zegt dat polarbear hottie liet vallen. in zekere zin was dat ook zo maar dat ging meer over vertrouwen en zo. hottie liet polarbear vallen omdat ze niet op hem vertrouwde en dan haal je zoiets niet in huis. dat verdraait die extreme ook weer zodat het hem beter uitkomt. was die polarlul een vent geweest dan had hij dat extreme eens ff flink onder de neus gewreven maar aan de andere kant is het ook wel weer slim van polarbear want die wint nou aan alle kanten. zijn tracker is gewoon beter, geen negatieve publiciteit, 3 uploads op extreme staan er 30 tegenover op alleen retail, een schone tracker met torrents waarop gedeeld wordt, dat is op extreme ook wel anders ;)
Ik moet ze allebei niet maar moet je kiezen uit twee kwaden dan toch maar alleen retail ;)

Een emotionele uitschieter ;) Ik heb een hekel aan mensen die kwaadspreken over anderen terwijl ze ze niet eens kennen.

xYvonne

Anoniem zei

Wie niet..

Sacha zei

Daar wen je snel aan als je merkt dat ze dat over iedereen doen waarvan ze denken dat die ze dwars zit. Soms denk ik wel eens dat dat het enige communicatiemiddel is dat ze kennen. Mensen zonder waarde in een wereld waarin met nadruk van je wordt verlangd erop te letten vooral ieder mens in zijn waarde te laten ;)
In het begin halen ze het bloed onder je nagels vandaan maar je zult zien dat je daar verbazend snel boven kunt staan. Na een paar maanden maak je er met een diepe zucht een verslag van en nog later denk je alleen eraan wat een arme mensen het zijn die niets anders hebben dan hun tracker om zich druk om te maken.
Dan heb je alleen nog medelijden ;)

Anoniem zei

Hij is..... simpel? Hij komt niet over als een volwassen persoon, niet iemand die beschikt over de verstandelijk vermogens die je van een volwassene mag verwachten bedoel ik.
Ik zag dat dit een groepering is. Wat houdt dat precies in als ik vragen mag en nemen jullie leden aan?

Annemieke

Internetoplichters zei

Hallucinaties en aderverkalking haha. Bloggers die elkaar bezoeken of er moet vanmiddag iets ontstaan zijn waar ik nog niet van weet. Drinkers zien het soms niet helemaal helder in, hij zegt tegen jou ook Annemarie ;)
Kan het niet verdragen dat zijn blogs niet bezocht worden maar dat heb je als je d'r onzin uitkraamt. Die tip had ik al gegeven maar hij vat m blijkbaar niet ;)

Internetoplichters zei

Dank u ;)

Anoniem zei

Hoe zou je het anders moeten noemen als een vader de naam van zijn kind gebruikt voor 10 sites waar niets anders dan leugens opstaan? Dat jongetje moet daar als hij groter is zeker ook nog braaf voor bedanken. Het is niet eens zijn vader, dat is ook een leugen. Hij kan stiefvader worden als ze trouwen. Dat zou wel mooi zijn voor dat jongetje, dan kan hij direct het vak in. Spelenderwijs leren hoe hij porno moet uploaden en doorgaan met auto's spelen ;)
Dat is veel fijner voor zo'n kind als hard voor je toekomst moeten werken en het kost ook minder. Een tracker brengt niet zo veel op als ze zeggen, Alle kleine beetjes helpen, zeker als stiefvader van die dure hobby's er op na houdt dan moet iedereen een beetje inleveren ;)

Dom gezwam van die vent. Hij misbruikt dat kind en dat ziet iedereen. Sinds gisteren is er een Damian Buikema senior haha Hij speelt op die site een tuningspecialist uit Eindhoven èn met een vaste baan. Daar zal hij wel van dromen net zoals hij dat over andere zaken deed.
Een IQ van een garnaal noemen wij dat hier. De tijden waarop hij schrijft op die sites zeggen ook wel iets over zijn toestand.
Het is in ieder geval wel positief dat je weet dat hij alles uit zijn duim zuigt anders zouden we ons ook nog zorgen moeten maken om een Damian Buikema uit Eindhoven die de komende 5 jaren gestalkt gaat worden door deze misschien aanstaande stiefvader Michael Wassink ;)
Ik wist het wel. Ik pakte mijn kind op en maakte dat ik wegkwam naar een veiligere plek. Wat voor moeder ben je als je je kind dit aandoet? Zo een man komt niet eens in de buurt van mijn kind. Als het mijn vriend was die dit allemaal veroorzaakte dan was het mijn vriend niet meer. Liever nog geef ik hem zelf aan bij de politie dan het risico te lopen dat hij invloed kan hebben op mijn kind.

Anoniem zei

maak je niet dik. een crimineel meer of minder, wie maak zich daar druk om? ze bedje is gespreid en mammie hoef niet meer alleen naar het jong te kijken
wie kan het wat schelen hoe dat jong later wordt
niemand en zou het te bar worden dan schuiven ze het erop dat het jong de eerste 5 jaren geen jeugd had
bassie is ook groot geworden en heb er niks van geleden ;)