Michael Wassink Sandra Reimer vs Polarbear

Op mijn bericht vandaag volgde een heftige discussie. Daar is mijn blog ook voor bedoeld en om mee te discussiëren kun je je ook abonneren op nieuwe berichten. Dat is een van de redenen dat ik kies voor een blog boven een eigen site. Het nadeel is volgens sommige lezers dat ze iets meer moeten puzzelen waar wat terug te vinden is en hoe ze iets moeten doen maar in principe verschilt dat niet veel met b.v. een forum. Dit is zelfs minder gecompliceerd en meer overzichtelijk volgens mij maar daarover kunnen we discussiëren.

Het ging mij vandaag om iets anders. Ik heb het onderwerp Michael Wassink / Sandra Reimer aangeroerd omdat ik ervan op de hoogte werd gesteld dat Stichting Verslavingszorg Noord Nederland navraag naar deze persoon deed. Het gaat mij op dit moment dus alleen om Michael Wassink en eventueel Sandra Reimer en dat in betrekking tot dienstverlenende instanties. De items zijn
1) zijn er meer constateringen van misbruik.
2) wordt het kind nog op andere urls gebruikt door de ouders.
3) zijn hier anderen bij betrokken of van op de hoogte.
4) is dit volgens uw mening van toepassing op Verslavingszorg Noord Nederland of heeft u andere ideeën daarover.
en andere vragen of opmerkingen over dit onderwerp. Wilt u wel reageren maar u doet dat liever niet online dan is ons mail Meld.Internetoplichting@live.nl.
Plaatsen wij uw bericht dan is dat altijd in overleg met u. Wij hebben net als u geen behoefte aan negatieve publiciteit. Wij zijn tevens aanhangers van het Free Online protocol.
U kunt hier uw bezwaren, opmerkingen of tips melden al dan niet online. Wat u er mee wilt is aan u en wij overleggen altijd voor plaatsing. Uw persoonlijke gegevens worden niet door ons gebruikt.

Onder dit onderwerp kunnen opmerkingen betreffende Michael Wassink Sandra Reimer vs Polarbear geplaatst worden of u kunt deze mailen met vermelding van deze url.

Opmerkingen betreffende Stichting Verslavingszorg Noord Nederland op zoek naar Michael Wassink aka Extreme van Extremetorrents.org, Extreme Audio Noord en div. andere sites kunnen in het desbetreffende onderwerp geplaatst worden.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

http://damianbuikema.punt.nl/
http://my.opera.com/damianbuikema/blog/
https://damianbuikema.wordpress.com/
http://autplezier.blogspot.com/
http://damianbuikema.blogspot.com/
http://damianbuikema.gratis.nl/
http://bebe2006.hyves.nl/
http://damianbuikema.hyves.nl/ ;)

Anoniem zei

Een volwassen man die kindersites maakt met een al dan niet opzettelijk kinderachtig taalgebruik. Je kunt ook zien dat hij met google zoekt naar andere kinderen. Zo is hij gevonden op Poppenhuiskladblog, Dikkemick en Anneroos. Blogs waarvan de namen betrekking kunnen hebben op kinderen die hij heeft bezocht op Punt.nl.
Dit is heel eng. Een ouder zou nog wel een profiel voor zijn kind kunnen maken maar een kind van 5 doet zoiets niet uit zichzelf. Laat staan een kind van 3 zoals op een van die profielen vermeld wordt. Zo een ouder is naar mijn mening erg dom bezig maar helaas bestaan dit soort ouders wel die het zo heerlijk gemakkelijk vinden een kind aan een pc te zetten zodat ze er zelf geen last van hebben.

Maar dit is anders. Dit is een volwassen man en dit zijn 8 profielen. De bedoeling ervan laat zich dan wel raden.

Annemieke

Anoniem zei

16 als je 2 hyves meetelt ;)
2 daarvan op zijn eigen servers.
Hij maakt er gemiddeld 3 op een goede dag. Tel uit de winst als hij die uren aan een betaalde baan had besteed.
Een dagtaak als je de research erbij telt.
Daar kun je een mooi autootje voor rijden maarja
dan moet je inderdaad niet vies zijn van werken ;)

Anoniem zei

Hij is op één site in 2 dagen tijds 26 jaar ouder geworden Annemarie ;););)