Stichting Verslavingszorg Noord Nederland op zoek naar Michael Wassink aka Extreme van Extremetorrents.org, Extreme Audio Noord en div. andere sites

Het is nu duidelijk waarom bedreigings- en chantage sites van Sandra Reimer en Michael Wassink uit Groningen hals over kop leeg gehaald zijn. Ik spreek dan over de sites die door dit paar gebruikt worden om Henkjan de Krijger en Punt.nl / Mijndomein.nl onder druk te houden.

Trackers die Sandra Reimer en Michael Wassink op naam van Henkjan de Krijger hadden staan:
Adventure-tor.org
Maffiaworld.org
Bedreigings - en chantage sites van Sandra Reimer en Michael Wassink puur bedoeld om Arnoud Engelfriet, Martin van Stoutenberg, Henkjan de Krijger, Tania Kross en contacten te bedreigen en chanteren. Het domein Martinstoutenberg is inmiddels afgestoten door dit paar. De andere domeinen zijn door dit paar opnieuw voor een jaar geclaimed om zodoende Henkjan de Krijger en Punt.nl / Mijndomein.nl onder druk te houden.
Arnoudengelfriet.com
Martinstoutenberg.com
Henk-jan-krijger.com
Henkjandekrijger.us
Henkjankrijger.com
Henkjandekrijger.org
Henkjandekrijger.biz
Henkjandekrijger.com
Henkjandekrijger.net
Henkdekrijger.com
Taniakross.org
Taniakross.net
Met behulp van hier onder genoemd domein wilde Michael Wassink een TIP-notering op
Start-pagina.nl afdwingen.
Start-pagina.org
De opzet van de nu volgende domeinen was een forum Hotsspots.com en medewerkers te bedreigen en chanteren. Het eigendom van deze domeinen van Sandra Reimer en Michael Wassink is door dit paar niet meer verlengd. Niet dat dit wat uitmaakt. De bewijzen kunnen ze daarmee toch niet vernietigen.
Hotsspots.org
Hotsspots-punt.org
Camsletjes.org
Thuishoertje.info
Extremetorrents.info
Toen Hotsspots.com ongevoelig bleek te zijn voor de bedreigingen en chantage door Sandra Reimer en Michael Wassink en zelfs tegengas gegeven werd door Hotsspots.com werd een andere tactiek toegepast. Sandra Reimer en Michael Wassink richtten vervolgens hun bedreigingen en chantage op willekeurige bedrijven en personen waarvan ze een connectie vermoeden met het forum Hotsspots.com. En ook hier zie je weer dat deze domeinen voor een jaar verlengd zijn door Sandra Reimer en Michael Wassink. Dit alles met de bedoeling om deze personen, bedrijven en sites onder druk te kunnen houden.
Jifox.net
De-beste-tracker.com

Dit zijn de domeinen die Sandra Reimer en Michael Wassink voornamelijk bij Moniker.com geclaimed hebben. Maar ze gingen nog veel verder met hun bedreigingen en chantage. Neem bijvoorbeeld Punt.nl. Een aandachtspuntje wat wel de moeite waard is is dat uit deze Punt.nl sites blijkt dat Michael Wassink altijd al probeert "doelen" te bereiken met behulp van dreigementen en chantage. De eigenaar van MovieFacts is uiteindelijk op erg jonge leeftijd overleden aan een hartaandoening. Niet dat je denkt dat het daarna stopte. Michael Wassink ging daarna gewoon door met bedreigingen aan de nabestaanden van de overleden man. Openbaar op Moviefacts.punt.nl. Punt.nl heeft hier zelfs na klachten van de familie van de overledene nooit ingegrepen. Michael Wassink zelf heeft het belastende materiaal tegen hem verwijderd en houdt ook dit domein in zijn bezit. Waarom hij dat doet zal inmiddels wel duidelijk zijn.
Onzinn.punt.nl is door Michael Wassink gebruikt tegen diverse personen en sites waarvan één in het bijzonder veel genoemd wordt: Polarbear, eigenaar van Alleen Retail. Deze blijkt Michael Wassinks grootste obsessie te zijn tot Hotsspots.com opstartte. ;)
Moviefacts.punt.nl
Onzinn.punt.nl
Extremetorrentsvsdewereld.punt.nl
Hotsspots.punt.nl Een nieuwe! Hierover meer ;)
Damianbuikema.punt.nl Ook hierover uitgebreid verslag!

Maar dat is nog niet alles. Bij lange niet. Ook op Hyves werden fake account aangemaakt door Sandra Reimer en Michael Wassink. Op Spotnet.nl. Onlangs ook nog een op Google accounts.
Posten die Michael Wassink neerzet op willekeurige sites waarbij hij de namen van andere personen gebruikt. Mail-adressen van andere personen die hij gebruikt bij registraties. Vervalsingen van Whois door Sandra Reimer en Michael Wassink. Ik ga wel wat voorbeeldjes laten zien, ook hoe hij de domme belg uithangt ;)

De obsessies van een zieke zuiplap noemde iemand dat in de mail. Daar kan je het alleen maar mee eens zijn al zou ik het zelf krachtiger uitdrukken maar ik moet het fatsoenlijk houden. Dit is een voorproefje op wat volgen gaat en het leek me wel interessant om als vooraf te presenteren nu blijkt dat Stichting Verslavingszorg Noord Nederland naar Michael Wassink aan het informeren is.
Ze kunnen maar op de hoogte zijn waar ze hun tijd en onze belastingcenten aan gaan vergooien. Dat geld zie ik liever besteed aan pensioenen voor hardwerkende mensen die ze nu af willen gaan schaffen.
Hierdoor weet je dan waarom Sandra Reimer en Michael Wassink hun bedreigings- en chantage sites zo snel leeg hebben gehaald en weg doen. Het zou me niks verbazen als dat alles te maken heeft met jeugdzorg en uitkerende instanties ;)

29 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja als je eenmaal in de molen van officiële zorg-instanties bent beland dan moet je je gedrag kunnen verantwoorden. Dat zal nog heel moeilijk worden voor die twee.
Tegelijkertijd vraag ik me af of in dit geval verslavingszorg alleen genoeg is. Dat drank en pc-verslaving hier een grote rol spelen is wel duidelijk. Zoiets als een misstap te bekennen en in deze tijd is niet al te moeilijk. Ik wil niet weten hoeveel daaraan lijden in de trackerwereld. Dat is een kenmerk van die trackerwereld en niet ongewoon.
Sandra Reimer en Michael Wassink voegen daar alleen een element aan toe en dat is dus in mijn ogen wel heel erg zorgwekkend en volgens mij ook niet het terrein van verslavingszorg.
Chantage, intimidatie, valsheid in geschriften, bedreigingen e.d. vallen volgens mij allemaal onder de bevoegdheid van justitie.
Neem je daarbij in aanmerking wat Sandra Reimer en Michael Wassink op hun torrent tracker aanbieden en je neemt in aanmerking dat ze dat aan bieden aan àlle leeftijden dan vind ik niet dat je zoiets kunt afschuiven op een zorg-instelling.

Sandra Reimer en Michael Wassink bieden online tienersex aan, bdsm, er staan screens online van wat er eerder op hun tracker aangeboden werd: dieren-sex, verkrachtingssex, incest.
Dat bieden ze online aan op hun tracker extreme torrents. Dat zijn de zichtbare downloads dus maar de contacten die met instemming van Sandra Reimer en Michael Wassink rechtstreeks van hun seedboxen en servers downloaden zie je op hun tracker niet.
Een impressie daarvan wordt inmiddels online gezet heb ik gezien. Een compleet overzicht van de "klanten" van het ondergrondse aanbod van Sandra Reimer en Michael Wassink.
Een aanbod bestaande uit kindersex, hackprogramma's, linken naar illegale sites en organisaties.
Een meer dan goede zaak naar mijn mening.
Loekie71, zelf vader van 2 kinderen van nog geen 15 jaar. Janjesse, de opa van Janjesse, Bep, moeder van een tienermeisje en een mongool. Enkele voorbeelden van wat achter extreme torrents zit. Naar mijn mening is dit voor verslavingszorg verspilde tijd. Kinderbescherming en jeugdzorg zijn hier meer op hun plaats.

Sandra Reimer en Michael Wassink en die mensen uit dat log van die server van Fusa hebben heel bewust mensen bedreigd, kinderen, Henkjan de Krijger, Tania Kross, hun zoontje van 4, Hotsspots mensen, de kids van iemand die daar het script voor maakte. Bedrijven die goed lopen maar war ze afgunstig op zijn. Sites. Moviefacts is op 3 januari 2008 gemaakt om Moviefacts kapot te maken en god weet wat Michael Wassink daarvoor al uitspookte.

Justitie weet dat. Michael Wassink is daar bekend, al jaren. Hij is een moordenaar, dat zegt hij zelf al. Een moordenaar met 9 jaar TBS. 2008 is er aangifte tegen Michael Wassink gedaan. Bedreiging o.a. via Hottspots.punt.nl.
Hij heeft zelf gezegd naar aanleiding daarvan bezocht te zijn door justitie. Zo ook Richard van Arkel van Happy-release.org en Ruud Kleysen van Alleenretail.org, Marcel Vennemans en anderen. Het dossier staat online.

2008. Dan vraag ik mij af wat er mis is met ons rechtensysteem. Ik vraag mij af waarvoor wij belasting afdragen. Ik vraag mij af waar al die instanties zich verstoppen die als een moeder klaagt heel snel zijn om een omgangsverbod voor een vader in te stellen..... heel snel bepalen wat een vader aan alimentatie af moet dragen..

Maar die hier niet te bekennen zijn waar een 5 jaar oud jongetje genaamd Damian overgeleverd is aan 1 ouder en 1 stiefouder die sites en chantage belangrijker vinden als een kind. Hun kind zelfs misbruiken daarvoor.

Nathalia81

Anoniem zei

ik heette eerst Evelien
en was lid van de hyves van Extreme Audio
ik moet een geblondeerde slet voorstellen maar
ben in werkelijkheid
een zoveelste fake-account
van Sandra Reimer en Michael Wassink
waar in dit geval
inderdaad onze hele audio-club
van op de hoogte is.


Zij weten overal vanaf.
Ook Harry wist dat.
Michael Wassink zet namelijk alles op zijn forum
en zette altijd alles in de shout op zijn tracker.
en zette het onder andere namen op andere sites.
en zette het met zatte kop tot diep in de ochtend op andere msn's ook wanneer hij daar geen antwoord kreeg vanwege het nachtelijke uur.
en spamde hele shouts vol van andere sites, ook zat.
droeg leden op personen te molesteren via zijn shout en forum.
zet naam, adres en verder benodigde gegevens op zijn shout en forum zodat zijn aanhangers de belaagde personen ook op hun huisadres en huistelefoon kunnen bedreigen.... voor hem, geluidsbestanden hiervan staan online.

Ik hang je kat op aan de heg..... je dochter verkrachten als ze terug komt van korfbal..... ik roep iedereen op hier overheen te spuiten, je moeder tussen 6 plankjes, allemaal online.

Wie dat doen zijn Sandra Reimer en Michael Wassink. Sandra Reimer heeft een zoon Damian Buikema. De vader van Damian is Martin Buikema. De andere familie werd ook al genoemd zag ik.
Damian is 5 zag ik. Wat als er iets gebeurd met dat kind? Dan zijn de zorginstellingen weer te laat. Terwijl ze al 4 jaar op de hoogte zijn.

Daar maak ik mij zorgen over. Hoe vaak zijn ze al niet veel eerder gewaarschuwd en kwamen ze te laat? En zo is er nog een. Polarbear van alleen retail. Een maat van Michael Wassink die ook mee deed en waarvan de gesprekken ook online staan. Die heeft ook een zoon zegt hij. Milan.
Ruud Kleysen zou hij heten maar anderen zeggen weer Adrie van Leijsen of Ruud Kleijsen.
Dat is ook een fanatieke porno uitdeler en met veel eigen servers en een eigen ondergronds netwerk.
Zulke gasten moet je niet eens in de buurt van kinderen laten komen!

Nathalie81

Kimi zei

Dat zullen we nooit weten omdat zowel mensen als instanties moeite hebben met het toegeven van fouten. Het schaadt hun aanzien en dat is niet iets wat ze voor ogen hebben. Dus wordt het verzwegen of zo mogelijk verborgen gehouden.

Daarbij vergeten deze mensen dat een grote "klantenkring" ook zorgt voor al dan niet openbare kritiek. Je kunt het nooit iedereen naar de zin maken en dat is ook zo. Maar bij sommige trackers is er echt wel iets meer aan de hand zoals bij deze.

Extremetorrents en Alleenretail zijn voornamelijk gebouwd op het leed van andere sites en het leed van particuliere personen. Des te meer daarover naar buiten komt des te meer gaan andere gedupeerden ook hun remmingen overbruggen en alsnog melding ervan maken. Wat dat betreft is er een grote barricade omver gegooid en dat is vooral te danken aan een al eerder genoemd forum. Ik hoef geen naam te noemen. Wat ze zelf al zeggen: "het gaat niet om een forum, het gaat om gevoel, principes en het lef om voor je eigen mening op te komen, daar draait het hele leven om en wat je er zelf van wilt maken en dat is wat wij willen delen."
Het is geen instelling of een forum, het is een gevoel, waarde hechten aan, respect hebben voor, een manier van leven, a way of living...
Die hebben niet eens een site nodig om dat te verspreiden ;)

DBT zei

Fijn haha. Ik zorg wel voor alle fake accounten van Michael Wassink inclusief gebruikte fake namen en mail adressen en ips op ons oude forum. Het zal me een waar genoegen zijn ;)
We zijn in goed overleg er even mee gestopt dat klopt. Een meiske wat 2 jaar lang verkracht en misbruikt wordt door aanhangers van die gasten dat gaat alle perken te buiten. Dan moet je even pas op de plaats houden en kijken hoe verder.
Ken wel namen gaan noemen maar dat heeft weinig zin omdat die zich toch allang weer verscholen hebben. Ze kwamen van hoe kan het anders, alleenretail, thc, extremetorrents en happyrelease, voor de rest wil ik er nu nog niks over kwijt.
Maar we houden alles nog steeds in de peiling.
Neem maar een tip van me aan haha het meeste gezooi zit op torrentwereld.nl wat eerst torrentstart.eu was.
Zelfde opzet alleen doen ze het nou achter gesloten deuren, doneren of je aanmelden als scripter of tracker-eigenaar. Dan krijg je instructies wie je mot bannen, hacken of ddossen ;)

Anoniem zei

Ik weet nog toen het opgestart werd haha. dat stond er toen als naaidoosje of zoiets maar daarna lieten ze wel een andere kant zien! Het ging er wel eens heet aan toe maar wat dan nog. Je hebt er die dat nodig hebben om tot verstand te komen ;)

Sacha zei

Ja zoiets was dat. Het was het script wat de scripter ook gebruikt had voor een site voor zijn moeder. Van dat gegeven werd toen meteen misbruik gemaakt door de eigenaar van Extreme Torrents en de eigenaar van Alleen Retail. Het stond nog niet online of het kwam al ter sprake.
De scripter werd zwart gemaakt en het forum werd zwart gemaakt. Maar achteraf weten we dat dat alleen het geval was omdat beide eigenaren achter een en dezelfde vrouw aanzaten. Waarschijnlijk waren er zelfs wel meer die meenden aanspraak op haar te maken. MrBass was destijds de grote man achter HotsSpots.com onder de naam Power.
Hij was ook zeer kort oprichter van een tracker totdat HS besloot geen trackerpersoneel tot de organisatie toe te laten. Polarbear was dagenlang aan het zeuren bij Hottie om het script van HotsSpots.com maar kreeg het niet.
Gevolg hiervan was een niet succesvolle hackpoging van Polarbear via een server van Tomanydots of iets dergelijks. Dat bleek later een bedrijf waarmee Polarbear zijn Alleenretail geregistreerd had staan op naam van ene Hellen Maas, meer bekend als een porno-slet genaamd Simone. Toen dat niet succesvol bleek te zijn en MrBass niet de verwachte invloed bleek te hebben op Hottie werd MrBass door Polarbear op een zijspoor gezet.
Hij werd verwijderd van de tracker als zijnde incompetent en onbetrouwbaar. Leuk om te zien hou MrBass nog altijd achter Polarbear aan hijgt ;)

Een paar summiere samenvattingen van de tijd van toen. Ik vind het wel grappig om te zien hoe die lozers van toen nog altijd hele scripts of grote delen van het script gebruiken wat door shadow uitgegeven werd als hs-script.
Nog grappiger vind ik het dat aanhangers van Polarbear datzelfde script aanprijzen en zelfs proberen te verkopen. Dat script wat hij namelijk probeert aan te bieden of zelf of viavia is beslist niet de versie die shadow uitgaf.
De versie die onderhands door Polarbear en aanhang wordt verspreidt is er een met als extra mod een chat. Via deze chat kan Polarbear zelf het script misbruiken. Dit is dus een waarschuwing. Dit hebben wij destijds al op Hotsspots.com vermeld maar er zijn blijkbaar nog steeds mensen die dit onwetend toch gebruiken.

Daarnaast maken veel scripters gebruik van de basis van het hs-script en voegen vervolgens zelf mods toe op onjuiste wijze. Ook daardoor ontstaan bugs en backdoors. Wees daarop attent!

Nadere uitleg wat betreft Brein en een onzorgvuldig geregistreerd domein zal niet nodig zijn neem ik aan.
Michael Wassink en Ruud Kleysen hebben blijkbaar een antipathie tegen alle scripts die hartjes of roosjes als favicon gebruiken dus doe dit niet wil je niet gehacked, gedossed of aangegeven worden ;)

Als twee honden strijden om een been, ze is gelukkig getrouwd hoorde ik laatst. Met een derde ;) Ik hoorde ook al dat je na een relatie met Polarbear accuut lesbieënne wordt...
Voor wie het desondanks wil proberen: ruudkleysen@msn.com ;)

Anoniem zei

haha ja doen joh lol
als je van buitensporige sex houdt, hij valt vooral op veel oudere vrouwen met puber kids. hij proeft graag, is gek op grote tieten en dikke konten. Houdt niet van weerspraak dus lig plat, stil en hou je mond haha. Hij kan niet tegen kritiek. Je moet hem de hemel in prijzen anders presteert hij niet. Geen trios met mannen want daar heeft hij een afkeer van. Zijn poepgat is te nauw ;)
Hij geilt op extreme dikke tieten, extreme grote konten en strak maar ik denk dat hij zelf verre van dat is met zijn zittende leven aan pc ;)
Wat Hottie al eens zei "een grote bek maar als het er op aan komt durft hij niet te komen, niet live... hij komt zogenaamd klaar aan zijn pc, ja daar heb je wat aan, zo ken ik er meer ..." Heb dat toch al vaker gehoord ;) Grote bek met een ontmoeting met Fastspeed, Grote bek met een ontmoeting met extreme, grote bek met een ontmoeting met hs, ze hebben hem geen van allen zien opdagen whahaha
Ach ja het typetje opscheppers in dat trackerwereldje
grote bek maar ze zijn nergens en stellen nog minder voor.
Asociale en vaak ook nog werkeloze lamzakken die in hun leven niet veel voorstellen en dat dan wel proberen op het net
in de hoop dat ze daar wel aanzien hebben lol

Van die gevalletjes waarvan de vrouw de broek aan heeft of van die vrijgezellen zonder sociale contacten... die teren op een wip met hun ex als de nood heel erg hoog is hahahaha
Dan ben je ver gezonken idd ;)

Anoniem zei

Naar mijn gevoel ben je al ver onder de maat als je date met een vrouw en onderwijl de minderjarige dochter ook aan het versieren bent. Ik weet niet waar je dan denkt mee bezig te zijn maar dat is in geen geval liefde. Porno ja, een trio met moeder en dochter op het oog hebbende. Dat heeft niks met liefde te maken, dat is pervers. Ik kan heel goed begrijpen dat iemand na een dergelijke ervaring met een zogenaamde man èn de ervaringen die ze met die ploert verder nog had definitief kiest voor vrouwen.
Wat moet je met zo'n egoïstisch type wat alleen zijn eigen ego en pik voorop heeft staan. Je dankt zo'n figuur af omdat je hem toch al niet hoog hebt en moet je zien wat hij vervolgens over je op internet zet. Je mail, je foto's, de foto's van je kinderen, wat je hem alles in goed vertrouwen toestuurde.
Dan bewijzen ze zelf al hoe ze te vertrouwen zijn en wat er waar is van al hun mooie verhalen en beloftes.
Hij zou wel voor haar zorgen en ze moest het maar zeggen als hij wat moest "regelen" voor haar kinderen want hij had voor haar kinderen inmiddels ook wel speciale gevoelens...
Ja die wilde hij naast moeders ook wel in zijn bed maar moeders had hem door.
Geen mensen waar je waardering voor op kan brengen. Achterbuurt-tuig wat je maar al te vaak herkent in dat wereldje :)

Anoniem zei

Ik denk dat die tijd voor dat gezin allang voorbij en afgesloten is. Ze hebben aangifte gedaan en enkele personen zijn benaderd.
Dat dossier staat zoals al vermeld online. Polarbear aka Ruud Kleijsen wordt daarin niet genoemd heb ik begrepen omdat de familie de toekomst van de door hem lastig gevallen dochter belangrijker vind wat ik erg begrijpelijk vind. Ik kan me heel goed voorstellen dat je de toekomst van je kinderen niet besmeurd wil zien met de vreemde absurde vieze historie van een tracker-eigenaar die alleen op gratis sex uit is.

Het is zeker onder de maat, het is walchelijk, ziek en ver buiten alle normen. Zulke gasten moeten ze gewoon levenslang opsluiten.
Castratie zou het beste zijn maar ja dat mag dan weer niet.

Sacha zei

Dat was heel zeker heel erg ver onder de maat. Het is ook zeer zeker een soort gedrag en houding wat je vooral in de trackerwereld tegenkomt. Volgens mij kijken ze dat van elkaar af en is dat ook helemaal de opzet van die tracker-eigenaren die zichzelf groot vinden en die vooral vinden dat zij de regels in de tracker-wereld bepalen.
Ze zullen ook altijd onder de maat blijven. Dat blijkt alleen al uit de massa's verzoeken om hulp die ik krijg terwijl Hotsspots begin 2009 al gestopt is. Hotspots.com heeft begin 2009 aangekondigd te stoppen met activiteiten in de trackerwereld. Ze hebben sedert medio 2009 zelfs geen openbaar forum meer.
We zijn nu anno januari 2012 en Hotsspots.com wordt nog steeds geraadpleegd. Dat ondanks de "invloed" van de zogenaamde "grote" trackereigenaren. Tussen 200 en 500 hits per dag lijkt mij rijkelijk veel voor een offline-forum ;)
Het blijkt dus wel dat er grote behoefte is aan een forum of site dat zich op neutrale basis om de trackerwereld bekommert. Duken is een topper maar helaas te oppervlakkig op het gebied van gerichte hulp en het wordt ook niet helemaal vertrouwd. Torrentwereld.nl kun je geen forum noemen. Het is een vriendenclubje van tracker-eigenaren zoals torrentstart.eu dat was met vrijwel dezelfde bezetting dus daar vertrouwen de mensen helemaal niet op. Een objectief tracker-forum behoort ook niet gestuurd te worden door tracker-eigenaren. Zoals de geschiedenis heeft uitgewezen hebben die vooral eigen belangen voorop staan zoals dat het geval was bij TOF en het Torrentwereld van TopSpinner en Polarbear en het veel latere Torrentstart. Fastspeed heeft ook een poging gewaagd maar dat was maar enkele weken. Ook dat was geen suces.
Hotsspots.com wordt merkbaar gemist maar dat hebben de mensen in de trackerwereld voornamelijk aan zichzelf te wijten.

Daarnaast hou je de echte liefhebber van de trackerwereld niet voor de gek. Slijmerds en meelopers die wat op proberen te bouwen met behulp van een kruiwagen houd je natuurlijk altijd, zowel in real live als op internet. Maar de echte kern van de trackerwereld weet hoe het zit en daarvan zie je dat ze wel op bepaalde trackers zitten om op de hoogte te blijven maar ze steunen en supporten zoals dat op Hosspots.com gebeurt dat zul je van hun niet snel zien ;)

Hotsspots.com zal niet als zodanig terugkomen. Wij hebben onze aandacht en service inmiddels anders verdeeld. De kennis en informatie die wij in de loop der jaren in de tracker-wereld verzameld hebben willen we zo gewenst best blijven delen en als onze medewerking gewenst is zijn we daar ook voor te vinden.
Een nieuw forum ondersteunen wat objectief is, neutraal en niet geleid wordt door tracker-eigenaren, daar hebben wij ook niets op tegen. Daar zouden we alle medewerking aan verlenen maar zelf beginnen we niet meer aan zoiets, tegenstrijdig alle geruchten ;)

Ook het huidige Hotsspots.punt.nl is niet van ons wat Michael Wassink wel graag wil laten geloven. Dit is weer bedrog en oplichting van Sandra Reimer en Michael Wassink zoals ook met diverse domeinen gericht aan Henkjan de Krijger en Punt.nl.

Het grote verschil is dat Henkjan de Krijger en Punt.nl wel meewerken met deze oplichter en wij per definitie beslist niet en wij hebben ons hiervan ook volkomen gedistancieerd. Onthullingen hierover laten wij graag over aan het team
Internetoplichters @ Blogspot.com.

Succes,
Sacha

Sacha zei

Ik heb wat materiaal geupt wat wij ontvangen hadden. Waar het spam en bedreigingen betreft is het voorzien van broncodes.

Wat je opmerking betreft............
Het zou inderdaad vooruitgang zijn wanneer er een zorginstelling ingeschakeld wordt ten behoeve van een gezinssituatie maar in dit geval denk ik inderdaad dat dit alleen gebeurt om een goodwill op te bouwen, in een goed blaadje komen bij jeugdzorg of voor voogdij-toewijzing of anders en ook weer de publieke opinie en daarbij vooral heel veel medelijden opwekken bij de massa die Sandra Reimer en Michael Wassink gewend zijn te intimideren, te bewerken.

Wij hebben dit meermalen zo gezien en niet alleen bij Hottie waarvan dit bekend is omdat zij het zelf zeer bewust openbaar maakte.
Er zijn meer voorvallen geweest van mensen die er de voorkeur aan geven hun probleem niet openbaar te maken. Voorvallen die wij niet publiceren maar waarvoor we wel toestemming hebben deze door te geven aan bevoegde instanties.

Daar kun je niemand iets over verwijten. Downloaden op trackers met de bij behorende verplichtingen is ondanks de geldende regels en wetten voor velen normaal maar voor uitzonderlijke moeilijkheden schrikt men heel begrijpelijk terug. Zeker op trackers is het in eerste instantie hoe dan ook een illegale bezigheid omdat daar ook terug geseed moet worden en velen daar ook voor betalen in de vorm van donaties. Illegaal dus.
Op usenet is het al niet veel anders. De opkomst van spynets is explosief te noemen, deze registreren per ip wat gedownload wordt en usenet-aanbieders die openbaar je ip tonen zoals spotnet zijn geen uitzondering.

Daarbij zie je de ene tracker en usenet-forum na de andere verdwijnen. Het interesseert de mensen al niet meer waarom. Ze downloaden en vertrekken weer. En velen doen dat met al hun gegevens openbaar achter latend. De meesten zijn daar niet echt in geïnteresseerd tot het moment dat ze zelf de prooi zijn.
En dan is het vaak te laat. Omdat ze zelf te lui zijn geweest om zelf informatie in te winnen.
Op den duur zal dit definitief een einde maken aan de trackerwereld. Er zijn nu al geen nederlandse trackers meer die met hun donaties de kosten helemaal kunnen dekken.

Dan is het zeker zo leuk om te zien dat meerder buitenlandse trackers (in meervoud ja!) zeer succesvol draaien op een scriptbasis van Hotsspots afkomstig, uiteraard zonder de beruchte chat ;) Dat haalt de naam van Nederland dan toch weer iets omhoog na het fiasco van UCR en the fabilous Polarbear die het daar ook weer liet afweten ;)

Overigens ook wel leuk om te vermelden is dat een vernieuwde uitvoering van het torrentoverzicht wat bekend is geworden door Alleen Retail en wat ontworpen werd door Hottie verkocht is in het buitenland. Hierbij is een nadrukkelijke afspraak bezegeld dat deze uitvoering beslist niet aangeboden mag worden in de Benelux.

Dat zijn de dingen waardoor het leuk blijft. Oplichters op hun bek zien gaan. Zien dat mensen de waardering krijgen die hen toekomt. Gewaardeerd worden, niet om dat wat je faked of om dat wat je zelf verzint en op het net zet, maar om wat je zelf bent en doet, en vooral hoe de mensen jou ervaren.

Wij mogen niet klagen ;)
x Sacha
HotsSpots.com
HotsSpots Community

Anoniem zei

Eeeh Michael nooit geloven hè lol die probeert alles te naaien wat hij gebruiken kan en maakt niet uit of hij daarbij zelf een relatie heeft of niet, dat gaat hij je ook echt niet vertellen haha
ja als hij je ergens voor wilt gebruiken dan komt dat moordverhaal en dan wil hij je medelijden. dan komt er overheen dat hij zon slechte jeugd heef gehad en pas een leven kreeg toen hij in grunn kwam wonen. Dan heeft iedereen ook nog altijd de pik op hem en is jaloers op zijn tracker haha. dan is hij ook nog zo heel erg alleen en porno uppen doet hij alleen omdat er nou eenmaal veel vraag naar is anders zou hij het liever niet doen whahahahahaha
je heb van die dozen die dat geloven omdat ze het willen geloven omdat ze anders niet aan een vent komen maar gebruik je verstand es haha
toch tof dat je dat hier ook es ziet toch. komt na middag met bezopen kloten zijn stinkende nest uit vallen en begint gelijk met dreigen met een pornositje als achtergrond hahaha
zo was hij al altijd
maar je hebt altijd van die softies die er wat beters in willen vinden of niet Hot ;)

kijk meis dat vieze lozersvolk ruik je al van kilometers af door de stank van hun vunzige natte dromen haha hij word wakker en waar is zijn eerste gedachte en stijve ;)
je zal er maar verkering mee hebben en altijd op de tweede of nog lagere plek komen lol hs of sacha na jou? kan die ook nog wel homo zijn whahahahaha

en was het bij die rukker anders? ;)

nope, two of a kind hahaha
afrukkers aan hun pc, script hebben ze gejat, alleen groot door hun grote bek en wat hebben ze nu?
extreme in de verslavingszorg whahahaha ja dat zal helepn
de rukker de eeuwige vrijgezel die af en toe zijn ex mag neuken
snap je zo'n teef dan nog lol
je mag omdat er niks anders voor handen is hahah
dank lol ik was het even vergeten. dat heet een hoer en een hoerenloper.
niet dat het wat uitmaakt ;) coevorden ip is misty en dat wist ik al van hot. dat ze bij m sliep ook al. een hoer meer of minder maakt op retail ook niet uit, dat zijn we daar allang gewend.

ik denk daar iets anders over ook lol ik denk dat hij na zijn schatje hottie dat geval van hem nog maar met veel moeite omhoog kan krijgen lol als dat al zou lukken ;) dan heeft hij nog meer porno-upies nodig voordat hij tot aktie kan komen hahaha
grote boobs en vette billen en dan moeten het ook nog hoeren zijn rukker? die heb je zelf niet op je tracker? misty, lancaster, selena, meesje, en al dat hoerige vrouwvolk daar ;)
gescheiden, man veel werk, man andere hobby's, het zal iets zijn waardoor ze niet tegelijk het bed in gaan ;)
en de rukker vindt dat best, die vindt dat zelfs helemaal top, die denkt van he daar heb ik en kansje whahahahah
en die zal er alles aan doen om wat er nog over was aan een eventuele relatie om dat heel snel en heel grondig kapot te maken zodat hij zelf van de overgebleven restjes kan smullen en die omdat die vrouwen toch al gebroken zijn ook nog kan omvormen naar wat hij van ze wil... een hoer een bdsm slavin en moeder die haar dochters met hem deelt in de letterlijke zin hahaha
zo had hij dat gepland dat misbruik van de mam en de mooie dochters maar dat liep effe mis
klein naargeestig negatief ventje met een kale kop en een bierbuik wat droomt over wat hij had kunnen hebben
en waarvan de enige contacten op ze trackers zitten....
elk uur effe kijke of er iemand online is en dan zijn andere nep accounten afwerken en dan is er weer een uur om van die lange dag en kan hij weer beginnen op ze eigen account. Da's nodig want de mensen mochten eens denken dat hij continue online is, daarvoor heb je dus veel accounts zelf of samen met iemand ahum ;)
en die michael wassink is al precies zo'n zelfde hoerenloper
Mail ;)

Anoniem zei

hihi tja Michael zet ze op een reserve bankje
Ruud "date" met meerdere tegelijk en houdt alles aan het lijntje met mooie praatjes maar als het zover komt durft hij niet
Mag je mij vertellen wat jij zou doen ;)
Geen van beide zou mijn keuze zijn maar als ik de kans had gekregen had ik ze graag een lesje geleerd!
Een volgende keer graag en dan komen ze er niet zonder lichamelijke schade vanaf, allebei niet ;)

Kimi zei

Animo genoeg maar daar moeten we een ander blog voor aanmaken met 18+ blokkering zoals je zult begrijpen ;)
Ik heb er hier verder ook geen mening over. Ik ben alleen voor invoering van de doodstraf voor misbruik, ook fysiek van minderjarigen.

Anoniem zei

Hmm jij zat toch in staff Extreme of niet? Nou ja dat maakt ook niet uit, smaken kunnen veranderen., dan ben je daar snel genoeg achter.
18+ blokkering is voor mij niet nodig. Ik heb je mail gevonden en je mag met mijn nadrukkelijke toestemming mijn naam, adres en telefoonnummer doorgeven. Ik wil getuigen als die klootzak voor moet komen. Ik kàn getuigen wie hij is, wie zijn slet van dit moment is en wat ze doen en ik zal het heel heel erg graag doen!
Ik hebniks tegen dat domme schepsel maar als je met zoiets aanlegt heb je of al niet zoveel keuze meer op de mannenmarkt of je bent een beetje van het blo-niveau waar je dan niets aan kunt doen..... een waarschuwing dan waar je iemand anders over kan vragen je advies te geven. maakt me niet uit maar pas je aan anders ga je net als die kinderneuker heel erg down!

Anoniem zei

Maakt het iets uit waar je zit? Je kunt ook wel ergens een account hebben om de boel in de gaten te houden wat volgens mij 80% doet lol
Er is geen tracker war je niet kunt zien wat ze uppen en downen, zelfs bij die kwast polar niet dus je kan de spy's er zo uithalen toch ;)
Ik zit overal op elke tracker maar alleen om het script te zien. Downen doen wij al jaren lang ergens anders lol. Daarom snap ik dat stomme gedoe ook niet echt hè ;) Mooi zo wijs laten haha

Ik kan me trouwens zo groen en geel ergeren aan die stupido's. Dan krijgen ze een machtig script aangeboden, gaan ze er zelf mee zitten kloten en achterdeurtjes maken. Komt er iets dan klagen ze ook nog! Om hun eigen stomheid lol. Als je zoiet wel geinig vindt moet je beslist op torrentwereld.nl aanmelden. Zowat alles wat ze daar hebben draait nog op hs-script en ze hebben helemaal niet door waarom de ene site na de andere op moet doeken haha.
Stumpers. Een deel is vanwege de chat erin van die polar en het andere deel geven ze zelf aan omdat niemand aan dat hartje mag komen en die roosjes. Moet je zelf maar kijken wie die op zijn tracker heeft, die geeft ze ook aan.

Die zijn te dom voor woorden, daar zakt je de boks van op de schoenen haha en sociaal arm ;)
Eddy onder de knoet van TorrentLady omdat hij zelf andere dingen heeft en geen tijd aan torrentwereld wil geven
TorrentLady werkeloos schepsel zonder vent of met een vent die altijd weg is haha ze komt heel veelzo niet alles tekort wat je als vrouw maar tekort kan komen
De rest zijn allemaal mislukkelingen die de ene tracker na de andere hebben maar niks lang op dezelfde host online kunnen houden.
De een geeft de ander aan en gaat er een de mist in dan vliegen ze er met de hele troep in ene keer op af om de afvaller om zeep te helpen. Zo ook met leden die hun mond open durven te doen op torrentwereld,nl. Niet met de kliek eens dan wordt je met list en bedrog om zeep geholpen en je site als je die hebt gedossed en gehacked en aangegeven bij brein.

Niks bijzonders dus net als ze al zeiden. Als ze mekaar niet aangeven dossen en hacken is er iets mis toch ;)
MrBass, Jinx, Boes die staan er wel om bekend en van MrBass en Jinx weet je dan ook nog dat dat de naaiers bij polar zijn. Luci haha die daar de deur plat liep maar waar polar niks mee kon omdat ze invalide is... zelfrespekt bij vrouwen is tegenwoordig heel ver te zoeken hè ;)
Het afval wat er verder zit lol. Elmo slijmerd op Hotsspots.com, slijmerd op DBT, zulke kwijlbakkies dat spreekt zich wel rond hè.
Vreemd dat er niet zovvel belangstelling is voor dat "forum" denk het niet ;) dan is het wel net zo'n achterbuurttuig wat het meent het voor het zeggen te hebben en dat botst dan met de rukker en met de extreme en juist daar krijg je al die complicaties mee.
Puinzooi dus
Neem usenet ;)

Anoniem zei

Breek me de bek niet open over het waarom maar TorrentLady staat al jaren droog. Het mag ook niet lukken blijkbaar ondanks dat ze zoals ze zelf zegt "een hoge positie in torrentlandje heeft"
Ze zal wellicht te hoog van haar torrentland-torentje blazen dat ze nog altijd niet de man heeft die haar voldoening kan schenken ;)
Ze was wel op jacht maar mijn partner DBT moest er tot nu toe niet vel van hebben haha. Hij zit al een poos in het buitenland, misschien is ze daarom wel zo chagrijnig ;)
Ik kijk nog liever gtst met mijn vrouw eigenlijk hahahaha

Anoniem zei

Hmm ze heeft wel een man hoor maar die zal wel andere hobby's hebben ;) als getrouwd en nog bij elkaar ben je denk ik wel een buitenbeentje in dat torrrentlandje van haar.
Toen ik daar nog kwam was dat al een en al gescheiden en op zoek naar iets nieuws. Maar idd ook nog in een relatie en op zoek naar iets erbij.
Dat zag ik toen al niet zo zitten en dat zal wel niet veel veranderd zijn als ik dat zo hoor.

Verder heb ik die hele TorrentLady nooit goed uit kunnen staan met haar opgefokte gedoe van kijk eens ik ben het. Het spijt me heel erg maar wat zij aflevert kan mijn dochter van 6 beter. Haar afbeeldingen passen nooit. Staan ze ergens dan loopt die site heel lelijk uit of de afbeeldingen missen een stuk. Pas dan de afmetingen aan aan de site waar ze komen te staan of laat in het site-script een resizer-mod zetten. Daar heb je toch scripters voor.
En dan haar taalgebruik. Ik hoorde laatst dat ze zich verontschuldigd met dislectie. Zulke smoezen kan ik dus niet uitstaan. Ik heb er nu pgelet en haar fouten zijn gewone ordinaire spellingfouten die je in word met één enkele klik kunt corrigeren. Dit is gewoon luiheid. Beroep je dan niet op een ziekte waar heel veel mensen wèl last van hebben.

Ik heb TorrentLady nooit gemogen en dat is nu zo mogelijk nog minder geworden. Ook dat zogenaamde forum mag ik niet. Het is geen forum maar een clubje tracker-eigenaren die eigenlijk nogal mislukt zijn en zich daar aan elkaar en ten koste van elkaar optrekken.
Ten koste vnn elkaar omdat ik al snel gezien had dat ze elkaar heel gemakkelijk aangeven en dan een buitenstaander net zo gemakkelijk de schuld geven met behulp van screens waarmee ze zelf geknoeid hebben.
Niet iets voor mij ;)

Anoniem zei

Bedankt voor de invite.
Degene die knoeide met screens was TorrentLady zelf. Ze moest en zou bewijzen dat een jongen van 17 jaar een hacker was terwijl op het eerste gezicht al duidelijk was dat dat niet door die jongen gedaan kon zijn.
Ik heb dat middels duidelijke uitleg recht gezet. Dit omdat TorrentLady een massa-histery tegen die jongen aan het creeëren was voor zover je daar van massa kan spreken ;) Zij stuurde er op aan dat deze jongen op al hun aangesloten sites een ban zou krijgen terwijl hij niets gedaan had. Dat vond ik onterecht dus ik heb ingegrepen. Na mijn uitleg kreeg ik bijstand van verschillende leden daar. Het roer werd door de andere eigenaar Eddy omgegooid en de jongen ging vrijuit. Hij kreeg echter geen excuses van TorrentLady nadat zij hem vals beschuldigd had.
In tegendeel, hij kreeg nog enkele waarschuwingen van haar.
Ik weet niet eens of hij er nog iets kan zeggen. Ik weet van andere leden die mij in mijn betoog bijstonden dat ze gebanned zijn en zelf heb ik ook een ban.
Niet dat een ban mij tegen houdt als ik wil lezen wat ik wil. Ik zag daarna een post door TorrentLady waarin een vage verklaring stond over proxy-servers die heel snel gehacked worden en een bankrekening van een moeder die daarmee ook gehacked zou zijn. Een verzonnen met opzet aangedikt zielig zwam verhaal wat een tracker-eigenaar haar bewust en naar ik vermoed ook met veel leedvermaak en pret om haar goedgelovige domheid opgedist had en wat zij zonder meer zonder ook maar enige controle gebruikte om haar fout met die jongen goed te kunnen praten tegenover de andere leden op dat forum. Ze gebruikte dat verzonnen verhaal als excuus, smoes tegenover die leden maar haar excuses heeft ze die jongen nooit aangeboden. Ze moest wel iets omdat daar door meerdere leden op aangedrongen werd en ze liep als systeembeheerder en eigenaar van dat forum zomaar in de val.

Ik stuur het nog wel met screens en wat er meer bij hoort. Mijn mening ken je nu, dat is geen forum, dat is een hangplek voor vrijgezelle trackereigenaren en die eigenaren die zichzelf vrijgezel vinden ;)
Een vrijplek zonder regels waar alles gedoogd wordt en eerzame echtgenoten(s) als niet belangrijk ter zijde geschoven worden. Zoals op de meeste trackers. Als het niet klopt bewijs het mij maar eens. Waarom zoek je anders trackers op in die mate ;)
Dat kan niet anders zijn dan dat je wat mist in je relatie en ben je zo vaak als bijvoorbeeld TorrentLady online dan zoek je iets anders, daar is geen twijfel over mogelijk.
Een idee om te koppelen? ;)Polarbear zat achter Hottie aan, Extreme, MrBass, Fireblade, Carl, Domenic, Boes.... maar ach dat is natuurlijk een heel andere vrouw, niet te vergelijken met TorrentLady

Kimi zei

Hmz zoiets als stoffer en blik vergelijken met een vacuumcleaner.
Er is al meer "lectuur" over die dame en dat "forum" ;)

Nathalia zei

Laten lopen hè ;) Marina was altijd al jaloers op Hottie omdat Hottie vrienden had in Helmond die TorrentLady niet had terwijl zij daar toch woonde en Hottie niet. Daarna pleegde ze op een of andere tracker hit en run en weetje wat lol? Ze ging klagen bij HotsSpots forum. Pech voor de doos maar HotsSpots forum heeft nog nooit trackers gehad. Dat was wel even pret hebben met die TorrentLady die altijd alles beter weet maar bij ons kreeg ze jammer voor haar ook geen gelijk terwijl wij toch altijd heel erg redelijk waren en dat nog altijd zijn. Je hebt van die mensen die het ongelooflijk hoog in hun bol hebben en zelf helemaal niet van toevoegende waarde zijn hoe graag ze dat ook zouden willen, daar is Marina er een van ;)
Niet om het een of het ander maar als je een top-designer wilt zijn dan ziet je output er toch heel anders uit. Op dit moment zijn zij en Eddy systeembeheer op torrentwereld.nl en onze mensen weten nog meer van dat script als zij zelf. We hebben dit getest en lezen bepaalde gedeeltes zo uit. Een geluk voor torrentwereld.nl dat wij daar geen misbruik van maken zoals ze dat hun mensen wel laten doen ;)
Om een voorbeeld te noemen neem ik bijvoorbeeld een post van TorrentLady in het "voor normale gebruikers onleesbare" gedeelte. Volgens de nederlandse wet kunnen specifieke posten daar gezien worden als aanzetten tot...
Aanstichting. Opruiing. Strafbare delicten. Dat wat betreft de zogenaamde verborgen gedeeltes van dat forum.
Valse beschuldigingen hebben we inmiddels, een zaak genoemd Jordy.
Laster en smaad van ene Simone.
Diverse andere meldingen.
Het is misschien wel de moeite waard daar meer aandacht aan te besteden. Van onze kant uit ;)
Het zal als HS zelf zich ermee gaat bemoeien wel net zo aflopen als met Torrentastart.eu destijds maar dat was verdiend en daar repte niemand over en zo zal het ook wel met Torrentwereld.nl gaan.
Er zullen niet veel mensen zijn die rouwen om het verlies omdat ze net zo gemakkelijk weer overlopen naar een ander.
Wat denk je HS, wie zullen we nu eens een server aanbieden voor een forum? En echt forum wel te verstaan. ;)
Onze mensen hebben geen tijd, die hebben een privéleven, man of vrouw en kinderen waar ze na hun werk hun tijd aan willen spenderen,
Iemand zonder werk dus, zonder sociale contacten liefst, zonder vrienden en die stevig in zijn schoenen staat en eerlijk beleid voorop heeft staan. In onze kringen is dat al een misser, zonder werk en zonder vrienden lol maar inderdaad in torrentlandje is er nog wel kans op zoiets ;)

Anoniem zei

hahahah ja muts Marina valt al af want je wil eerlijk beleid voorop :P

Nathalia zei

Je houdt niks over hoor. Trackerwereld en eerlijk dat combineert niet. Die lui doen alles ten eerste voor zichzelf en daarna voor waar ze aan kunnen verdienen of zelf beter kunnen worden.
Waarom denk je dat die marina overal zit? Echt niet omdat ze zo goed is maar omdat ze tijd in overvloed heeft. Dat komt de heren forum- en trackerbazen heel goed uit. In de tijd dat die werken mag Marina op hun site passen en ook al zijn ze het vaak niet met die koe eens dan is ze toch maar wat gemakkelijk voor de opvulling dus horen zien en zwijgen lol Want ja dat ben ik zomaar eens, die frutselplaatjes lijken helemaal nergens op en dat kan idd een kind ook.
Het is soms zelfs zo erg dat ze een hele site finaal verkracht omdat de maten buiten proporties zijn en dan idd dat domme gebazel erop. Kids-talk haha. Ben ik het dus ook mee eens. Wil je je profileren als een prof gedraag je daar dan ook naar.
En neem me niet kwalijk hoor maar wat is er eenvoudiger als even een spellingcontrole over je teksten heen lazeren.
Maar dat is ook een hype in dat torrentlandje van haar lol Als je maar dom praat en de nodige spelfouten maakt dan pas je helemaal op Torrentwereld.nl ;)Ik ben trouwens ook ooit eens als dislekties gekwalificeerd ;)
Maar ik zie er niet echt het nut van in om dan gekopieerde teksten te benadrukken op een nergens passende afbeelding en daar nog copyright op te eisen. Ik zou me eerlijk gezegd knap lullig voelen denk ik whahahahahahah

Anoniem zei

Haha ja. Eddy Berends is de enige eigenaar van Torrentwereld.nl. TorrentLady is alleen mede-eigenaar omdat ze thuis zit, niks te doen heeft en achter de geraniums zit.
Het prototype huisvrouwtje wat niks beters te verzinnen weet.
Je ziet ze zo heel veel op trackers. Onwillekeurig vraag je je dan af of ze gescheiden zijn of dat hun man geen interesse meer voor ze heeft....
Ik kan me dat niet helemaal voorstellen. Mijn man eist al mijn aandacht op en is hij er eens niet dan heb ik die tijd heel erg nodig om bij te komen ;)
Ik zou niet weten waar ik de tijd vandaan zou moeten halen voor een forum of een tracker. Ik zou dat niet eens willen. Wat kan dat mij bieden wat meer waard is als het gezelschap van mijn kinderen of mijn man? Niets. Niets wat mij meer waard zou kunnen zijn.
Die mensen missen dat denk ik. Ze zijn niet gelukkig in hun leven en zoeken iets anders.
Eigenlijk is dat heel erg verdrietig.

Anoniem zei

misschien gewoon je bek houden amazing en marconist amazing is schijnheilig heeft zogenaamd medelijden met iedereen hoe komt dat jong woord e hard in je kontje geboord of zo er door tip voor je stop nu voor e niet meer kan lopen

Internetoplichters zei

Kan op BAN
IP Address: 178.85.178.43 Upc Nl
TorrentLady - Marina IJzendijk
Helmond, Noord-Brabant, Netherlands

Schelden en bedreigen doe je maar op je eigen forum
Torrentwereld.nl bij je eigen soort.

crime zei

Hallo ik heb een vraagje hier aan de owner van deze blog ik werd aan msn toe gevoeg door mail Meld.Internetoplichting@live.nl zou ik misschien morgen vragen waar om heb hem nu geweigerd ma kan altijd veranderen als ik de reden weet waar om.

MVG Crime

Anoniem zei

Ik ben nieuwsgierig hoeveel informatie wij kunnen verzamelen om Torrentlady - Marina IJseldijk aan te kunnen geven. Ze is nu 48 jaar geworden dus tijd om mee te stoppen! En het liefst met een fikse boete. Overigens is alleenretail.org er nu af. Ik word moe om iedereen zo te zien spammen en promoten alleen omdat ze denken dat ze het beter kunnen.

Anoniem zei

Wij Extreme? Is TorrentLady je volgende stalking-slachtoffer?
Alleen Retail is er niet af. Het gaat beter dan ooit met Alleen Retail. Zo goed dat jouw personeel liever daarheen gaat. Tessa, Haddock en kuifje, ze weten allemaal niet hoe snel ze weer bij je weg kunnen komen.
Slim van ze want er zijn er veel moe van dat jij elke tracker die spamt aangeeft bij je vriend Brein.