Michael Wassink versus Ruud Kleysen ofwel Extreme versus Polarbear?

Is dit weer iets nieuws in de oorlog Michael Wassink versus Ruud Kleysen ofwel Extreme versus Polarbear?

Een van de standaardprocedures is tegenwoordig om met een gemiddelde van ongeveer eenmaal per week het geijkte lijstje internetcriminelen door de Googlemolen te halen. Soms wil dat wel eens iets komisch opleveren zoals vandaag.

Met één naam uit onze top 10 kwam ik vandaag voor de verandering op een website van het soort waar ze je op community Facebook mee overspoelen:
Naamgevecht.nl
Naamgevecht.nl is vooral qua layout en spelling weer een grandioze aanvulling op internet die je niet mag missen.




































































LINK

De naam uit onze top 10 was zoals je ziet Ruud Kleysen. Wat Google aan nieuws opleverde waren o.a. deze verwijzingen:

Qita Smid vs Ruud Kleysen | Naamgevecht.nl

www.naamgevecht.nl/qita-smid/ruud-kleysen
Met een verschil van 11.26 punten scoort Ruud Kleysen beter dan qita Smid in de categorie werk en geld dan qita Smid. Met 0.87 punten verschil scoort qita ...

Ruud Kleysen hebben wij gevonden op wiezoekje - Foto's, Weblinks ...

wiezoekje.nl/ruud-kleysen
Zoek wie je kwijt bent op WieZoekJe! WieZoekJe: Ruud Kleysen - Foto's, Weblinks, De Telefoongids / Gouden Gids, Youtube en nog veel meer. total gratis punt ...

Toeval? Daar geloven wij niet in. Naamgevecht.nl is volgens RobTex.com gehuisvest op 83.98.199.27 bij Balans.nl. De reverse is echter Wiezoekje.nl.

Na onze cookies opgeschoond te hebben blijft het resultaat hetzelfde. Het irritante volg-cookie van Google hadden we met het commando netstat al ontdekt en een tijd geleden al vernietigd dus dat kan ook niet van invloed zijn. Bij verkenning van de site zelf blijkt dat onze top 10 kandidaat wel erg veel vrije tijd heeft en met erg veel tegenkandidaten een gevecht heeft gehad.

http://www.naamgevecht.nl/els-suurs/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/julien-gret/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/angele-centeno/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/ingrid-kerkdriel/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/lallitsch-nancy/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/ditte-van-bommel/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/rotumsestraat-pricila/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/gerard-vliegendhart/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/nico-olijnsma/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/peter-van-schie/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/pukeay/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/davey-v-eijk/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/ruud-kleysen/wim-v-bennekom
http://www.naamgevecht.nl/aaldrik-van-lottum/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/bea-olthof/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/bobby-vriendtst/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/evan-bloemers/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/eelco-haeser/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/carina-van-der-korput/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/nura-uit-moroco/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/boerakker-dusseljee-jan-k/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/frank-edelenbos/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/hildegard-ijsselstein/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/ewtzcut/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/ron-breukelman/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/ruud-kleysen/vere-jansen
http://www.naamgevecht.nl/esti-ginzburg/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/guido-steringa/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/martin-padilla/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/coco-de-haan/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/kayleigh-singerling/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/eef-van-rossum/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/esmee-kapaan/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/annigje-van-vuuren/ruud-kleysen
http://www.naamgevecht.nl/ruud-kleysen/sijmen-veenstra
http://www.naamgevecht.nl/harold-schonewille/ruud-kleysen

We zijn er maar mee gestopt omdat dit eindeloos zo door leek te gaan. Om alles uit te sluiten hebben we ook nog onze eigen contacten nagelopen maar daar waren geen overeenkomsten. Voor een laatste test wordt de koektrommel weer geleegd.

Daarna voeren we Google de naam Michael Wassink, nog een prominent figuur in de cybercrime-scene. Dit levert vele pagina's met verwijzingen op maar geen enkele die betrekking heeft op Naamgevecht.nl. Dit herhalen we met enkele andere personen uit onze top 10 en ook daarbij komt er geen verwijzing naar Naamgevecht.nl.

Dat roept vragen op. Is Naamgevecht.nl een zoveelste nieuweling in de rij anti's van top 10 member Ruud Kleysen of is Balans.nl dat? \
Of is het Michael Wassink die met zijn domeinen Zoekje.org, Zoekhet.com en Zoekhet.net al jaren succesvolle sites tracht na te maken. De domeinen Zoekje.org, Zoekhet.com en Zoekhet.net van Michael Wassink zijn nu opvallend blanco pagina's terwijl dat voor kort niet het geval was voor al deze drie domein namen.

De schijn wijst er dus weer helemaal op dat Michael Wassink weer eens een nieuw spelletje aan het spelen is met Ruud Kleysen, al jaren zijn grootste concurrent van de illegale torrents aanbieders.

Rest de vraag hoe men aan de contactgegevens van de tegenstrijders van Ruud Kleysen op Naamgevecht.nl gekomen is. Dit ruikt weer eens verdacht veel naar misbruik van privacy gegevens en mailing lijsten.

Wij hebben dus eigenlijk in dit geval geen nieuws te melden wat deze beide torrent-tracker eigenaren betreft ;)

20 opmerkingen:

Kimi zei

Of is dit weer een van de zovele actie's van Michael Wassink tegen sites die Michael Wassink graag zelf zou willen hebben? Waarvoor hij Ruud Kleysen als proefpersoon gebruikt en op die manier twee treffers in één keer scoort?

Zoekje.com was een van die sites die qua opzet wel een beetje in de buurt kwam van wat Michael Wassink op zijn domeinen probeerde neer te zetten.

Qua techniek en layout echter kun je Michael Wassink overal herkennen aan gratis te verkrijgen codes, niet en slecht werkende functies en op alle gebied uitermate slordige afwerking inderdaad. Die man kàn echt niet scripten en is kleurenblind.

Zoekje.com linkt naar Keurigonline.nl. Dat ziet er op het eerste gezicht wat de naam al zegt ook weer keurig uit net als Zoekje.com.

Keurigonline.nl bestaat sedert 2005 (7 jaar is iets meer dan 5) en ze zijn gevestigd in Groningen waar Michael Wassink ook zit. Eén en ander te combineren? Ook weer een bedrijf wat niet Michael Wassinks weg wilde volgen? We weten allemaal wel hoe hij te werk gaat ;)

Ergens zullen ze hem wel gedwarsboomd hebben net als Startpagina en andere sites en personen. Wordt je naam of je domein door Michael Wassink genoemd dan zit je hem dwars of je hebt dat gedaan en dat kan een dag geleden zijn of 10 jaar, dat maakt voor Michael Wassink niet uit. Hij hoort thuis in je rijtje personen "die niet los kunnen laten" en ook in je rijtje personen die al hun gemaakte fouten wijten aan anderen. ;) Ondanks dat profiteren en leven ze wel voort met wat ze van die anderen te pakken hebben kunnen krijgen maar goed. ;)

Het is bepaald komisch om te zien hoe Michael Wassink uiteindelijk toch de basis van het script van een scripter van toen 15 of 16 jaar gebruikt en Ruud Kleysen daar ook veel uit meegepikt heeft en vooral hoe ze hun best hebben gedaan om dat te verbergen maar daar niet in geslaagd zijn.

Daarbij moet je bedenken dat deze twee owners zichzelf graag willen profileren als de grootste en de beste owners die de regels uitmaken in torrentland. Ze zien zichzelf ook als de beste scripters in die scene.

Die jonge scripter van als ik mij dat goed herinner gebruikte hij zelf de naam Hotsspots-script kampten ze af tot en met.
Deze twee grote owners konden met de beste wil van de wereld totaal niet op tegen deze puber. Zowel wat scripten betreft als wat moraal betreft. Hij gaf niet over aan hun kwaadspreken. Hij liet zich niet ompraten noch intimideren. Hij bleef trouw aan zichzelf en wat hij wilde ondanks alles wat deze twee grote owners op hem af vuurden.

Dàt is de veelbelovende toekomst, niet die owners die met grote letters op hun voorhoofd hebben staan: dìt ben ìk en je hebt maar te doen wat ik je opdraag... Ook niet die meelopers die met die owners meeblèren in de hoop dat ze daar hulp van zullen krijgen. Die grote owners helpen nooit zolang ze daar niet zelf het meeste profijt van zullen hebben.
Ze kunnen je gedógen zolang ze je zelf kunnen gebruiken maar hebben ze niets meer aan je dan wordt je eruit gewerkt net als een eindeloze rij voorgangers. ;)

Dàt is torrentland en de zogenaamde groten daarin ja maar het is altijd humor om te zien dat de grootste massa voor hun tracker tòch het zo verguisde Hotscript van Shadow ( dat was hem, ere wie ere toekomt ) blijft gebruiken. ;)

Anoniem zei

Bij Zoekje.org wordt nog een domein genoemd: Expulsed.info.
Zoekje.org is a domain controlled by four domain name servers at monikerdns.net. Some of them are on the same IP network. zoekje.org has one IP number (76.73.108.42) , but the reverse is denver.us.hyperhosts.com. Expulsed.info and www.zoekje.org point to the same IP.
Expulsed bestaat niet, wel expulsie.
ex` pul - sie («Latijn) de -woord (vrouwelijk) gewelddadige uitdrijving, uitzetting; geneeskunde afdrijving van de vrucht
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/expulsie
Dat voorspelt niet veel goeds ;)

Bredero

Anoniem zei

Naamgevecht haha. Het is dan wel heel toevallig een erg goed toepasselijke naam. Die had zomaar van extreme kunnen zijn. Ze weten ook niet hoe je liefde schrijft. Heel erg toepasselijk ;)

Anoniem zei

Ik haal er toch wel wat uit ;)
Adreslijst die hij weer van een of andere tracker af getrokken heeft toen die in nood zat? ;) Zo werkt hij.

Anoniem zei

Oooh vandaar de invasie van lijkenpikkers op onze mooie site AR. Extreme heeft zijn spionnen gestuurd ;)

Anoniem zei

hahaha doe maar niet zo groots hoor want die zitten ook op happy en thc. hij moet alleen kijken of iemand al in de smiezen heeft dat hij die klootzak op spotnet is met die fake spots. criminelen komen altijd terug op de plek van het misdrijf whahaha

Anoniem zei

yan, eline, Dutch, littlerose, magnix, artisnotacri, haddock, kuifje, extremes grote vriend shoutspammer haha

Anoniem zei

Wie kent ze niet ;) Zooi ongeregeld wat dan hier en dan daar zit een beetje postduifje spelen van de ene trackerowners' aars naar de andere lol bedrijfsspionnen (nsb 'ers mag je ze geloof ik niet meer noemen) kontenkruipers is ook wel een aardig synoniem ervoor ;)

Anoniem zei

Ziet er gelikt uit!

Anoniem zei

Met Naamgevecht.nl wil de firma Balans, Mgr van de Weteringstr 1,
1211GG HILVERSUM meer gegevens over willekeurige personen voor een andere site van Balans: Wiezoekje.nl.
Site opvulling en volkomen onbetrouwbaar waardoor je wel direct op de hoogte bent welke waarde informatieve sites als Wiezoekje.nl in werkelijkheid hebben. ;)

Anoniem zei

test vader versus zoon ;)

Kleijsen Milan vs Kleijsen Ruud
____________________________________________________________________________________
Werk & Geld
Kleijsen Milan 1.95 Punten

In relatie tot Kleijsen Ruud scoort Kleijsen Milan 1.95 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 1.95 punten weinig. Financieel gezien zal Kleijsen Milan zich niet erg aangetrokken voelen tot Kleijsen Ruud.
Kleijsen Ruud 49.11 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Kleijsen Ruud en Kleijsen Milan. Kleijsen Ruud scoort 49.11 punten op financiel gebied in relatie tot Kleijsen Milan.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Kleijsen Ruud de leiding geeft over Kleijsen Milan. Met een verschil van 47.16 punten is Kleijsen Ruud de ten opzicht van Kleijsen Milan de winnaar in de categorie Werk en Geld.
__________________________________________
Persoonlijke Vaardigheden
Kleijsen Milan 0.32 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Kleijsen Milan 0.32 punten in relatie tot Kleijsen Ruud. Het aantal van 0.32 punten behoorlijk laag.
Kleijsen Ruud 29.49 Punten

Kleijsen Ruud scoort 29.49 punten in relatie tot Kleijsen Milan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.17 punten scoort Kleijsen Milan slechter dan Kleijsen Ruud op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
__________________________________________
Liefde en Relaties
Kleijsen Milan 31.27 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Kleijsen Milan en Kleijsen Ruud. Kleijsen Milan scoort 31.27 punten in relatie tot Kleijsen Ruud in de categorie Liefde en Relaties.
Kleijsen Ruud 71.82 Punten

Kleijsen Ruud scoort 71.82 punten in relatie tot Kleijsen Milan in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Kleijsen Ruud en Kleijsen Milan.

Met een verschil van 40.55 punten wint Kleijsen Ruud het van Kleijsen Milan in de Liefdes en Relatie categorie.


Toch een kern van waarheid? ;)
Humor maar ik kan me ook wel voorstellen dat niet iedereen hiervan gediend is.

Anoniem zei

Misty vs Polarbear
____________________________________________________________________________________
Werk & Geld
Misty 94.66 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Misty 94.66 punten ten opzichte van Polarbear. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Misty en Polarbear.
Polarbear 43.95 Punten

Polarbear scoort 43.95 punten op financiel gebied in relatie tot Misty. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Polarbear en Misty.

Met een duidelijk verschil van 50.71 punten is Misty de ten opzicht van Polarbear in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Polarbear de werknemer is van Misty.
__________________________________________
Persoonlijke Vaardigheden
Misty 32.68 Punten

Misty scoort 32.68 punten in relatie tot Polarbear in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Polarbear 32.98 Punten

Polarbear scoort 32.98 punten in relatie tot Misty in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.3 punten verschil scoort Polarbear net iets beter dan Misty in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
__________________________________________
Liefde en Relaties
Misty 14.54 Punten

Misty scoort 14.54 punten in relatie tot Polarbear op Liefdes en Relatie gebied. 14.54 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Misty en Polarbear zal niet heel sterk zijn.
Polarbear 27.75 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Polarbear 27.75 punten in relatie tot Misty. De aantrekkingskracht tussen Polarbear en Misty is er maar zal niet heel erg sterk zijn.

Met een verschil van 13.21 punten scoort Polarbear beter dan Misty op Liefdes en Relatie gebied dan Misty.
____________________________________________________________________________________
Bekijk ook de naam gevechten tussen:
**********
Misty vs Laura Van Dijk Vierhuizen
Misty vs Warnier
Misty vs Robin Alkmaar
**********
Polarbear vs Laura Van Dijk Vierhuizen
Polarbear vs Warnier
Polarbear vs Robin Alkmaar
**********

Tjsa ;)
De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Misty en Polarbear.
Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Polarbear en Misty.
De aantrekkingskracht tussen Polarbear en Misty is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Polarbear de werknemer is van Misty.
Meesteres Misty ;)

Anoniem zei

Michael Wassink vs Reimer Sandra
____________________________________________________________________________________
Werk & Geld
Michael Wassink 83.19 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Michael Wassink 83.19 punten ten opzichte van Reimer Sandra. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Michael Wassink en Reimer Sandra.
Reimer Sandra 60.18 Punten

Reimer Sandra scoort 60.18 punten in relatie tot Michael Wassink in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Reimer Sandra en Michael Wassink op financiel gebied.

Met een verschil van 23.01 punten scoort Reimer Sandra slechter dan Michael Wassink op het gebied van werk en geld.
__________________________________________
Persoonlijke Vaardigheden
Michael Wassink 96.13 Punten

Michael Wassink scoort 96.13 punten in relatie tot Reimer Sandra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Reimer Sandra 32.27 Punten

Reimer Sandra scoort 32.27 punten in relatie tot Michael Wassink in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 63.86 punten is Michael Wassink ruim de winner ten opzichte van Reimer Sandra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
__________________________________________
Liefde en Relaties
Michael Wassink 31.01 Punten

Michael Wassink scoort 31.01 punten in relatie tot Reimer Sandra in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Michael Wassink en Reimer Sandra zijn.
Reimer Sandra 16.26 Punten

Reimer Sandra scoort 16.26 punten in relatie tot Michael Wassink op Liefdes en Relatie gebied. 16.26 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Reimer Sandra en Michael Wassink zal niet heel sterk zijn.

Met een verschil van 14.75 punten scoort Michael Wassink beter dan Reimer Sandra op Liefdes en Relatie gebied dan Reimer Sandra.
____________________________________________________________________________________
Bekijk ook de naam gevechten tussen:
**********
Michael Wassink vs Niels Houdijk
Michael Wassink vs Brenda Lucassen
Michael Wassink vs Pascal Koppenjan
**********
Reimer Sandra vs Niels Houdijk
Reimer Sandra vs Brenda Lucassen
Reimer Sandra vs Pascal Koppenjan

Dat is waar het om gaat: geld, geld, geld ;)
Handig hoor die site whahahaha

Anoniem zei

Je kunt een klacht indienen bij Balans Internet Diensten en aangifte doen. Het is de vraag of Balans of justitie er iets mee doen.
Het heeft meer effect een klacht in te dienen bij googleadservices.com, het klant-id is ca-pub-7357515645008766

Je kunt ook rechtstreeks abuse melden bij de bedrijven die via googleadservices.com op Naamgevecht adverteren.

Adverteren via google is best prijzig en negatieve publiciteit waarderen de klanten van googleadservices helemaal niet ;)

Anoniem zei

whahaha geweldig!
wel op de groene links klikken en niet op de blauwe anders verdienen ze er nog aan!

Anoniem zei

ik vind het afschuwelijk! Ik word nu weer benaderd door een ex. want die googled mijn naam omdat hij een droeftoeter is. Komt mijn naam dus weer tegen en dan begint het gezeik van voor af aan weer met hem.

Kimi zei

Je ex kan jou niets verwijten, hij heeft dat zelf veroorzaakt ;)

Jij kunt er niets aan doen als je naam bij iemand anders op de pc op Naamgevecht komt te staan.
Naamgevecht krijgt de gegevens waarschijnlijk aan de hand van google-cookies op de pc waarmee gegoogeld wordt, in jouw geval de pc van je ex.

Googelt iemand vaker naar een bepaalde naam dan zal die naam vrij zeker bij die persoon in Naamgevecht komen te staan.

Jou ex heeft er helemaal zelf voor gezorgd dat hij jou naam daar heeft gezien omdat hij naar je naam googelde, niet jij. Ik vermoed zelfs dat hij de enige is die jouw naam daar ziet staan tenzij er meer personen zijn die vaak naar jou naam googlen ;)

We zijn er nog niet helemaal uit maar we vermoeden ook dat Naamgevecht naast de cookies op iemands pc gebruik maakt van de gegevens die Google verzameld zogenaamd om het zoekgedrag van googelaars in de toekomst nog beter te kunnen beantwoorden. Wil je zoiets voorkomen dan kun je beter met een proxy surfen want dat verzamelen van informatie door bedrijven zoals google zal in de toekomst alleen nog maar meer worden.

Overbluf hem met een lesje pc onderhoud en laat hem zijn cache flushen dan ben je zo van het gezeur af ;)

Anoniem zei

Wat een rotsite dat naamgevecht.nl! Net als 'bereken je sterfdatum' of zo (van dezelfde lui, geloof ik). Ik vind dat echt irritant! Ik ging mijn eigen naam googlen om iets te checken: sta ik ineens op naamgevecht.nl met allemaal vreemde gasten! Zo'n louche site zonder contactmogelijkheden... Ik wil echt een klacht indienen: vind dit echt misbruik! Ik ben zangeres en deel wel eens een kaartje uit: nou denken mensen die mij googlen dat ik met deze droevige shit mee doe! Maar ik ben heel slecht met computers en heb echt geen idee bij wie en hoe ik een klacht kan indienen (van bovenstaande mailtjes snap ik ook maar weinig om eerlijk te zijn).
Kan iemand mij duidelijke informatie geven over hoe ik dit kan aanpakken? Thanx vast!

Anoniem zei

Jeetje, kwam net toevallig ook mijn naam tegen op naamgevecht en ik wil dat het verwijderd wordt!!!! Hoe kom ik hier van af? (heb nog niet alles op deze site gelezen) Ik las wel snel een adres in Hilversum dus ik kan ze altijd nog wel bezoeken of heeft dat geen nut? Dit kunnen ze toch niet zomaar doen? Ik vind site als wiezoekje etc ook belachelijk, want ook daar kom ik in voor ..pfffffffffff kan iemand me HELPEN?

Anoniem zei

Hoi, helaas kwam ik mijn naam net ook tegen op naamgevecht en ik wil dat het verwijderd wordt. Als ik het allemaal een beetje volg dan moet ik daarvoor bij de firma Balans zijn? Want zij zitten hier (ook) achter en verzamelen info? Als ik de site bekijk van balans.nl(was misschien geen goed idee) dan kom ik uit op een IT dienstverlener? Adres klopt ..kan je me helpen? Baal dat ik overal (zonder ooit bewust toestemming gegeven te hebben) voorkom zoals 123people.nl en waatp.nl, friendslookup, yatedo.com wordt er gek van, nog even en ik delete facebook en linkedin ..maar goed. Hoop dat je me kunt helpen met naamgevecht. Groet