Het forum De Beste Trackers definitief gezwicht voor bedreigingen, chantage, hacken van servers en pc's, enz door Michael Wassink en consorten

Het forum De Beste Trackers is definitief gezwicht voor bedreigingen, chantage, hacken van servers en pc's, enz door Michael Wassink en consorten. Minderjarigen zijn bedreigd. Foto's van minderjarigen werden geplaatst door Michael Wassink en Sandra Reimer waarbij ze sexueel intimiderende opmerkingen plaatsten. Michael Wassink en Sandra Reimer loofden beloningen uit om de persoonlijke gegevens te bemachtigen van de beheerders van De Beste Trackers Ook deze beheerders werden door Michael Wassink en consorten bedreigd.

Deze "consorten" zijn leden van zijn club Extreme Audio Noord en leden van zijn torrenttracker Extreme Torrents. Uit diverse afbeeldingen en kopiƫn van beide sites weten wij inmiddels dat deze leden volledig op de hoogte zijn van de handelingen van Michael Wassink en Sandra Reimer en er meerdere malen actief aan meegewerkt hebben.

Een bekend gegeven is dat Michael Wassink zo niet alleen te werk is gegaan met het forum De Beste Trackers wat nog niet erg lang bestond maar dat Michael Wassink en consorten dit al jarenlang zo doen met torrentsites en forums. Michael Wassink en consorten gaan zo om met alles en iedereen die niet doen wat zij willen.

Het forum De Beste Trackers. Dit is alles wat je daar nu nog kunt zien. Zij zijn gedwongen te stoppen zoals zovelen in de lange rij doden die Michael Wassink en zijn criminelen op hun geweten hebben.




Na veel overwegingen is er voor besloten om De Beste Trackers voorlopig offline te halen.

Gezien de gebeurtenissen van afgelopen jaren is er besloten om voorlopig te stoppen met onze forum. Er blijkt meer animo te zijn voor sensatie op de web dan voor de hobby die wij met zijn allen zo hard voor knokken.

Wanneer hosting bedrijven (Fusa, Punt.nl en nog maar een paar te noemen), en een online advocaat zich in laten voor chantage, Site eigenaars bang worden dat ze offline worden gehaald door D dos of nog erger “veraard” . Wanneer vrouwen en kinderen worden bedreigt met verkrachting en met de dood. Wanneer er met de privacy van leden wordt gespeeld, dan is het tijd om even te stoppen en kijken wat onze opties zijn. Zolang dat er mensen blijven bestaan die denken dat ze alles mogen permitteren, zo lang er mensen zijn die zich inlaten voor dit soort criminaliteit op de net, zal het een chaos blijven op de internet.

Wij zijn nog steeds te bereiken op de-beste-trackers@live.nl en misstamara41@hotmail.nl

Groeten en tot ziens

Staf De-Beste-Trackers

1 opmerking:

Anoniem zei

Klasse post!

Dit zijn de mensen die respect verdienen! Te hopen dat ze een weg vinden om terug te komen want dat zijn de toppers die we nodig hebben om dat gayes te stoppen!

Konden die kids zich verdedigen tegen deze bende? Nee volwassenen moesten voor die kids opkomen zoals deze kanjers! Dat ze er allemaal aan mogen gaan als ze niet met hun fikken van kinderen af kunnen blijven!

Karl